Gestul revoltător al unei jurnaliste din Ungaria, care filma refugiaţii. A fost concediată imediat | VIDEO

Distribuie

Angajata unui post tv din Ungaria a fost concediată marţi, după difuzarea unor imagini în care apare lovind migranţi, inclusiv copii.

Petra Laszlo, jurnalista postului de televiziune din Ungaria, poate fi văzută îmbrâncind un bărbat care fugea ţinând în braţe un copil şi lovind cu piciorul alt copil care fugea, în două incidente separate.Înregistrarea incidentelor a fost difuzată pe postul N1TV, un post de televiziune online apropiat partidului xenofob şi antimigraţie Jobbik (extremă dreapta, în opoziţie).
Un coleg de la N1TV s-a comportat astăzi (marţi) într-un mod inacceptabil, la punctul de primire de la Roszke. Contractul de muncă al femeii cameraman a fost reziliat imediat, începând de astăzi. Noi considerăm subiectul închis”, a declarat redactorul-şef Szabolcs Kisberk.Incidentele au avut loc în timp ce sute de migranţi au rupt cordonul poliţiei, la un centru de primire situat în apropiere de frontiera cu Serbia, traversată de mii de persoane, zilnic, în ultima lună, în pofida barierei ridicate de către autorităţi.


Distribuie
..