GALERIE FOTO! Modele de mobilă de ultimă generaţie şi cele mai noi tendinţe de design interior, prezentate la MOLDEXPO

Distribuie

Moldexpo şi-a deschis uşile pentru o expoziţie de mobilă şi de design interior, în cadrul DAS INTERIOR SHOW. Producătorii de mobilă şi creatorii de interior au prezentat care sunt tendinţe ale momentului pentru o casă modernă. Vizitatorii au rămas uimiţi de modelel prezentate : de la mobilă în stil high-tech, până cel de epocă.

Atât comercianţii, cât şi designerii susţin că mulţi cumpărători optează pentru mobila în stil clasic, chiar dacă în vogă se menţine designul interior modern. 
 Bucătăria în stil clasic nu îmbătrâneşte niciodată. Este realizată din lemn natural de cireş”, a declarat managerul Natalia Bumbac pentru PublikaTV.

O impresie aparte a lăsat nu doar tendinţele prezentate, dar şi preţurile modelelor de mobilă. Astfel că, spre exemplu, un set de piese pentru bucătărie este estimat la 13 mii de euro. 

Tot mai multe companii au prezentat piese de mobilă fără mâner, în stil modern, care au o tehnică facilă de a se deschide de la o simplă atingere.

Un loc aparte în expoziţie îi revine lustrelor, care sunt menite să pună în valoare atmosfera şi tematica designului dintr-o odaie. Suporturile prezentate în acest sezon nu au fost supuse stilului modern, având un design clasic. Lustrele pot fi achiziţionate cu un preţ de la 12 000 lei până la 34 000 de lei.


Oamenii au venit mai mult să admire expoziţia decât să facă cumpărături.  
Preţul oricum rămâne pentru un segment al pieţei de la mediu în sus, adică nu e ceva accesibil pentru oamenii de rând„, a spus un vizitator al expoziţiei. 


Expoziţia, la care participă peste 30 de producători de mobilă, se va desfăşura până duminică.


Distribuie