GALERIE FOTO Ducesa de Cambridge a apărut pentru ultima dată în public, înainte de a naşte

Distribuie

Kate Milddleton a arătat burtica publicului pentru ultima dată, în cadrul unei ceremonii de lasare a celui mai luxos vas de croazieră pe coasta de sud a Angliei.

Ducesa însărcinată în luna a opta, a fost însoţită  la eveniment de către prinţul William.  Kate a ales o ţinută mai îndrăzneaţă decât de obicei. Ea a purtat un trench cu imprimeu dalmaţian, accesorizat cu o pălărie.

Vasul „Royal Princess” , pe care cuplul regal l-a „botezat” are 2.000 de camere de lux, cazinou, spa, cinema, piscine şi zece restaurante. Mai mult decât atât vasul de croazieră a fost numit în cinstea Ducesei.  În cadrul ceremoniei, Kate Middleton a rostit aceleaşi cuvinte, ca şi prinţesa Diana în 1984, când a lansat la apă predecesorul vasului de lux.

Numesc acest vas Royal Princess. Fie ca Dumnezeu să protejeze atât vasul, cât şi oamenii care ajung pe el”,  a spus Ducesa de Cambridge înainte de a sparge sticla. 

Nava  Royal Princess a fost „botezată” cu o sticlă de şampanie Nebuchednezzar of Moet et Chandon în valoare de 1.250 de lire sterline.


foto:bzi.ro


Distribuie
..