Gafe de photoshop în pictorialele vedetelor din Moldova. UITE CÂT DE PENIBIL ARATĂ

Distribuie

Vedetele autohtone apelează deseori la serviciile unor fotografi de calitate, care să le contureze frumuseţea. Uneori specialiştii în fotografie pun perfect în valoare atuurile vedetelor, alteori însă, neglijează limitele editării, astfel încât exagerează cu photoshopul, iar acest lucru este unul pe cât se poate de vizibil.

O victimă a retuşării fotografice este Ionel Istrati. Acesta are un pictorial în care are un aspect absolut nefiresc. Mai cu seamă că ochii lui au o nuanţă roz, mai puţin naturală. În fotografie nuanţa cămăşii interpretului este mai albă decât ar trebui să fie cea al ochiului în mod normal. Se observă semnificativ cât roz persistă în fotografie.

În ultimul timp Marianei Şura a fost dur criticată pentru kilogramele în plus, astfel că persoana care a retuşat poza a ţinut să-i subţieze vizibil obrajii.

În fotografia de mai jos, Nataliei Barbu nu a fost extrem de retuşată, însă dacă e să examinăm mai atent poza, se observă o formă ciudată a umerilor. Se pare că specialiştii au prelucrat neglijent fotografia, astfel că vedeta apare cu umerii desfiguraţi un pic, şi mai exact, cu o formă mai pătrată.


 Nici Doina Sulac nu a scăpat de un photoshop nereuşit. Poza de mai jos este într-atât de prelucrată cu neglijenţă, încât s-a şi intins rujul pe buze, însă firul de păr, care este vizibil nearanjat, pare să nu fi deranjat deloc ochiul celui care a prelucrat fotografia.

Igor Sârbu din trupa Akord a nimerit şi el în plasa gafelor în photoshop. Poza de pe coperta unei reviste este într-atât de exagerat photoshopată, încât trăsăturile din partea stângă a feţei, diferă considerabil de cea draptă.


foto:Facebook.com


Distribuie
..