Frica fiecărei zodii

Distribuie

Fiecare om are în suflet o frică adânc înrădăcinată în suflet.

Astrologii au făcut o listă a fricilor fiecărui semn zodiacal. Astrele nu au cum să mintă. Vezi dacă îți regăsești frica în lista de mai jos.

Berbec

Ce îl trezește pe Berbec în mijlocul nopții? Ideea că ar putea muri fără să-și aducă nimeni aminte de el, că nu a lăsat nimic în urmă.

Taur

Siguranța, pentru un Taur înseamnă bani suficienți în contul bancar. Pentru un Taur, nu există frică mai mare ca cea a falimentului.

 

Gemeni

Gemenii se tem că vor ajunge să se plictisească sau că vor lipsi de la următoarea aventură.

Rac

Sensibilul Rac este speriat de moarte de ideea că nu va avea niciodată o casă a lui sau o familie la care să se întoarcă.

Leu

Leii știu cât sunt de buni, așa că singura lor frică este ca ceilalți să nu știe cât de valoroși sunt ei cu adevărat. Nu suportă si fie ignorați.

Fecioara

Nativii acestei zodii nu sunt deranjați de defectele celorlalți oameni. Le este frică însă de imprefecțiunea proprie.

Balanță

Nedreptatea este cea mai mare frică a Balanței. Nu și-ar dori niciodată să experimenteze sau să fie martor la o nedreptate.

Scorpionul

Dragostea și prietenia nu sunt lucrurile pe care le caută neapărat un Scorpion, dar frica lor cea mai mare este legată de trădare. Doar ideea că un prieten le-ar trăda încrederea le dă fiori.

Săgetător

Săgetătorul trăiește pentru viitor, așa că se teme ca anumite lucruri din trecut să reapară în prezent sau viitor și să-i strice planurile.

Capricorn

Ce ar putea să intimideze puternicul Capricorn? O persoană pe care o admiră foarte mult să îl umilească în public.

Vărsător

Libertatea este un lucru foarte important pentru Vărsător. Numai ideea de a-și pierde acest drept fundamental îl sperie de moarte.

 

Pești

Când un Pește intră într-o relație nouă singura lui cerere este să nu fie părăsit sau să se simtă abandonat. E cea mai mare frică!

unica.ro.


Distribuie
..