FOTOGRAFII de la botezul fiicei Elenei Băsescu. Uite cum a avut loc evenimentul

Distribuie

Elena Băsescu şi-a botezat în sâmbăta precedentă fiica la biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti. La evenimentul restrâns au participat rudele şi prietenii apropiaţi. Printre aceştia, sora ei, Ioana, alături de noul sau iubit, şi Elena Udrea, care, în ciuda frigului de afară, şi-a făcut apariţia într-o rochie albă din dantelă, dar şi edilul Chişinăului, Dorin Chitoacă.

Evenimentul a fost programat a avea loc la orele 14, iar la slujbă au ajuns, rând pe rând, preledintele Traian Băsescu, alături de soţia lui, Maria, îmbrăcaţi şi asortaţi impecabil, naşii Dorin Chirtoaca şi Monica şi Catalin Cirstoiu, medici la Spitalul Universitar.

Abia apoi şi-au făcut apariţia părinţii fetiţei ce urma să fie botezată. Elena Băsescu a ales să poarte o rochie roz pal cu pantofi tip stiletto verde crud, iar Bogdan Ionescu un costum negru clasic cu cravată în aceeaşi nuanţă ca şi pantofii soţiei sale.

Traian Băsescu a ales, la fel, un costum negru, clasic, cu cravată înflorată în nuanţă vişinie, purtând ca accesoriu o insignă cu steagul Romaniei. Soţia lui, Maria, a purtat un palton negru şi o eşarfă elegantă din matase la gât.

Sora Elenei, Ioana Basescu, şi-a făcut apariţia la botez alături de noul ei partener, avocatul Radu Petru Pricop. Ioana a ales să poarte pantaloni negri evazaţi şi un palton alb cu buline negre, accesorizat cu o brăţară de aur în formă de scorpion la mână.

Elena Udrea a optat, în ciuda frigului de afară, dar şi din biserică, pentru o rochie albă din dantelă, până la genunchi, pantofi tip stiletto roz, cercei şi clutch alb.

Micuţa Sofia Anais a fost cuminte în timpul ceremoniei şi a plâns doar atunci când a fost scufundată în apă din cristelniţă. Fetiţa a primit, din partea naşilor, o ie şi un costum popular.

Imediat după botez, invitaţii au plecat spre Vila Lac din Slagov unde a avut loc petrecerea retrânsă, departe de ochii presei.


Distribuie
..