(FOTO) O femeie din Los Angeles a renunţat la jobul de fotomodel pentru a fi sirenă

Distribuie

Linden Wolbert este de profesie fotomodel, însă pentru a-şi urma visul din copilărie, aceasta a renunţat la munca ei zilnică pentru a deveni sirenă. Femeia are 32 de ani şi ştie să înoate foarte bine deoarece părinţii săi au fost înotători de performanţă.

Cum oamenii din Hollywood sunt pricepuţi în arta efectelor speciale, aceasta a rugat un prieten să-i confecţioneze o coadă de sirenă, pentru care a plătit 10.000 de lire.

Coada “sirenei” Linden are aproape 2 metri şi cântăreşte aproximativ 15 kilograme. Femeia este foarte fericită că şi-a realizat visul din copilărie. Aceasta preferă să petreacă mai mult timp în apă decât pe uscat afirmând că alături de alţi înotători ca: delfini sau balene se simte mult mai bine.

Datorită acestei noi ocupaţii, Linden a devenit foarte populară. Aceasta a fost învitată la petreceri organizate de vedete cunoscute de la Hollywood.

Tânăra din Los Angeles participă la numeroase strângeri de fonduri şi călătoreşte mult prin lume. Ea a devenit idolul multor copii care cred în poveştile cu sirene!

Voi cât de departe aţi merge pentru a vă realiza un vis?


Distribuie