FOTO iPhone 6 şi iOS 7. Cum va arăta viitorul telefon Apple

Distribuie

Apple urmează să lanseze un nou telefon, cel mai probabil în toamna acestui an. iOS 7 a fost anunţat săptămâna trecută în varianta Beta, în ideea că în partea a doua a anului îl vom vedea gata pregătit să se întâlnească cu viitorul iPhone 5S. Dar sunt şi oameni care îşi imaginează deja existenţa smartphone-ul iPhone 6.

Designerul Antonio De Rosa de la ADR Studio a realizat un nou concept de iPhone 6, telefon care ar urma să se lanseze în 2014, scrie  yoda.ro . Artistul şi-a imaginat trăsăturile telefonului pe baza zvonurilor, care spun că acesta vine cu o margine mai mică în jurul ecranului. De asemenea, a „pus” pe el iOS 7.

În imagini se vede un  iPhone 6 cu ecran de 4,3 inch Retina2. Butonul Home este înlocuit de logoul Apple, iar camera principală are 18  MP, cu blit dual LED şi noise reduction cu stabilizare a imaginii.
Designerul nu a uitat nici de scanarea de amprentă, care se află imediat sub logoul Apple.  Pentru ca acest concept să fie şi mai aproape de realitate, Rosa a spus ca telefonul are un procesor A7 quad-core.

foto: yoda.ro


Distribuie