FOTO: Femeile din New York au dreptul să se plimbe TOPLESS pe stradă

Distribuie

Autorităţile din New York au permis oficial femeilor să se plimbe prin oraş cu pieptul dezgolit, motivând, că astfel, acestea nu comit nicio faptă ilegală. Potrivit revistei New York Times, toţi cei 34 de mii de poliţişti din oraş, au primit următoarele instruiri de la superiorii săi: „Femeia, care pur şi simplu şi-a dezgolit sânii în public, nu încalcă sub nicio formă lege”.

Decizia emisă de către autorităţile locale a apărut  după ce un celebru fotograf Holly Van Voast, cunoscută pentru obiceiul său de a se plimba  topless în public, a fost arestată de zeci de ori în plină stradă de către poliţie.

Prin urmare, avocaţii  femeii au scris o plângere la poliţie şi  au obţinut anularea tuturor acuzaţiilor. Ulterior, organele de drept au declarat nefondate, astfel de arestări şi au ordinat poliţiei că  femeile care se plimbă cu pieptul gol pe stardă, nu pot fi acuzate de „desfrâu public”.

Mai mult decât atât, în cazul în care o femeie, care a ales să iasă în public cu sânii goi, va atrage atenţie trecătorilor sau va fi abuzată fizic, atunci poliţia va trebui să intervină cu amenzi sau arestări.  

Vezi mai jos cât de dezinhibate se plimbă femeile pe străzile din New York:Tu ai opta pentru un asemenea drept?

Sursa foto: www.news.bakililar.az


Distribuie