FOTO! Ducesa de Alba a făcut furori în costum de baie, pe plaja din Ibiza

Distribuie

Ducesa de Alba din Spania îşi petrece vacanţa în Ibiza alături de iubitul său, Alfonso Diez, mai tânăr decât ea cu 24 de ani. Cunoscută şi pentru temperamentul său excentric şi aspectul ei mult alertat de numeroasele operaţii estetice, femeia a uimit prin apariţia sa pe plajă, într-un costum din două piese.

Ducesa de Alba, pe numele complet Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva, este cea mai influentă femeie din Spania, cu cele mai multe titluri recunoscute decât orice alt nobil din lume, rudă îndepărtată cu Winston Churchill şi Printesa Diana, a făcut furori pe plaja din Ibiza, scrie rtv.net.

Ducesa, un personaj foare excentric, are în Palatul Liria 249 de picturi în ulei ale unor artişti cunoscuţi, inclusiv Rembrandt, Goya, Van Dyck şi Rubens, precum şi o Biblie care datează din 1430.

Ducesa a avut o viaţă amoroasă intens comentată, având trei căsătorii la activ, inclusiv ultima cu funcţionarul public Alfonso Díez, cu 24 de ani mai mic decât ea, cu care s-a căsătorit în octombrie 2011, când ea avea 85 de ani.


Distribuie
..