FOTO! Cum arată primul avion din lume cu podea TRANSPARENTĂ

Distribuie

Avionul cu podea transparentă va fi realizat de Compania Virgin, fondată de miliardarul Richard Branson. Fondatorul companiei vrea modernizarea liniei Virgin Atlantic şi speră că anul 2013 va fi al inovării liniilor de zbor.

Aeronava numită Little Red este inedită prin podeaua din geam, transparentă, pentru ca pasagerii să se bucure de priveliştile minunate atunci când sunt în călătorie spre Marea Britanie sau Scoţia.

Sunt încântat să vă anunţ că Virgin a creat o nouă premieră mondială, prin introducerea unei tehnologii care să permită producerea primului avion din lume cu podeaua din sticlă”, declară Richard Branson pe blogul propriei companii.

Anunţul miliardarului a fost privit sceptic şi a declanşat suspiciuni, în condiţiile în care a fost făcut pe 1 Aprilie, dar şi pentru că un asemenea proiect este mai greu de realizat.

Richard Branson povesteşte cum, în 1984, a înfiinţat cunoscuta linie aviatică Virgin Atlantic şi spune că inovaţia în faţa căreia se găseşte acum îi produce aceleaşi sentimente de entuziasm şi mândrie.

Tehnologia s-a aflat în procesul de fabricare şi perfecţionare timp de ani de zile, apărând într-un moment în care compania se pregăteşte să inaugureze primele zboruri comerciale către Scoţia.

Dacă planurile fondatorului Virgin se vor îndeplini cu succes, tehnologia va fi în curând preluată şi de avioanele companiei care circulă pe alte rute.

foto:apropo.ro


Distribuie
..