Fereşte-te de ele cât poţi de tare! Cele mai frustrate ZODII şi norişorii negri

Distribuie

Oamenii frustraţi se văd de la o poştă şi majoritatea sunt cu un nor negru deasupra capului lor. Pe lângă faptul că ploaia din norii lor te mai ating şi pe tine din când în când, starea acestora îţi induc şi ţie o stare de nervozitate ce atrage consecinţe.

Trei zodii din cele 12 sunt „reginele” frustrării atât prin natura problemei, cât şi prin intensitate.

GEMENI:
Gemenii sunt frustraţi de ideea că nu li se evaluează inteligenţa la nivelul la care ei o fac. Aceştia au impresia că sunt mult mai capabili, mai isteţi, mai orice (pozitiv, desigur) decât cei din jur şi le place să creadă că ideile lor sunt întotdeauna cele mai bune. Atunci când opiniile le sunt desconsiderate sau sunt de-a dreptul ignoraţi, gemenii se vor transforma rapid într-un nor de fum.
Momentul în care nu înţeleg ceva se simt cel mai prost, întrucât asta le ameninţă indirect gradul de inteligenţă pe care estimează că-l au.

SCORPION:
Viaţa sexuală este principalul subiect care le provoacă frustrări scorpionilor. Problemele sexuale sunt cele care domină relaţiile cu cei din jur şi cu ei înşişi. Aici sunt incluse: îngrijirea, stima de sine, gândurile despre propria persoană. Nu te aştepta ca frustrările lor să se manifeste ca ale tale, deoarece acestea pot lua forma unor acţiuni de neînţeles.
Atunci când munca le provoacă un program aglomerat şi viaţa lor este un dezastru, scorpionii vor trăi momente intense de frustrare şi vor face riduri vizibile.

CAPRICORN:
Capricornii devin cei mai frustraţi atunci când cineva îi face să se simtă inferiori. Acest complex le poate produce probleme serioase în viaţă ce vor avea consecinţe pe măsură.
În acelaşi timp, neîncrederea în propriile forţe îi caracterizează. Din această cauză, comportamentul în relaţie cu ceilalţi poate fi afectat în mod negativ.
Când vine proba de distracţie, dacă ai de gând să vezi un film cu un capricorn mai bine te dai bătut sau îl laşi să caute el metrajul. Cu toate astea, dacă îi faci o propunere, asigură-te că filmul a apărut în urmă cu două zile, altfel s-ar putea să-l fi văzut deja.

Distribuie
..