Femeile şi bărbaţii folosesc FACEBOOK în scopuri diferite

Distribuie

Un studiu demonstrează că femeile şi bărbaţii folosesc facebook-ul în scopuri diferite. Bărbaţii folosesc reţeaua de socializare pentru a face cunoştinţă cu femei şi pentru a socializa cu oameni noi. În schimb femeile utilizează această reţea pentru a comunica cu oamenii pe care îi cunosc. Totodată, acestea adoră să bârfească şi sunt interesate de toate noutăţile care se produc.

Prietenia femeilor pe facebook înseamnă în mare majoritate discuţii şi bârfeală, acestea nu dau importanţă necunoscuţilor care încearcă să le agaţe. Bărbaţii folosesc site-ul pentru a adăuga oameni noi (spre exemplu, ei pot invita prieteni ale prietenilor pe care îi au în listă). Aceştia pot fi atraşi de unele poze mai sexy şi se pot implica foarte activ în discuţii.

Totodată, femeile sunt mai predispuse să şteargă pe cineva din lista de prieteni. Acestea sunt deranjate de comentarii nepoliticoase şi răutăcioase. Principalele motive pentru care femeile şterg prietenii sunt comentariile şi pozele care le crează invidie, bărbaţii însă pot şterge prietenii dacă aceştia postează link-uri pentru a promova un produs sau dacă postează tot soiul de reclame.


Distribuie
..