Fără EI, FUNDUL lui KIM KARDASHIAN ar fi LĂSAT şi mult mai MARE! Uite cum şi-a dat de GOL formele! FOTO

Distribuie

Fundul lui Kim Kardashian pare să fi luat şi mai mult proporţii după ce aceasta a devenit mămică, motiv pentru care vedeta încearcă să ţină formele sub control cu o pereche de pantaloni speciali, meniţi să „modeleze” corpul.

De când a devenit mămică, Kim Kardashian a fost deseori lăudată pentru rapiditatea cu care a scăpat de kilogramele în plus. Deşi picioarele şi talia i s-au subţiat, vedeta a rămas totuşi cu forme la fel de voluptoase ca înainte să rămână gravidă. Numai că, timpul necruţător şi sarcina şi-au pus amprenta asupra trupului frumoasei Kim, iar fundul i s-a lăsat destul de rău. Motiv pentru care vedeta a apelat la pantalonii-minune, pe care aproape toate celebrităţile de la Hollywood trecute de 30 de ani îi folosesc.

Este vorba despre faimoşii Spanx, fără de care Kim nu iese din casă. La fel cum s-a întâmplat şi zilele trecute când a mers la shopping. Numai că, paparazzii vigilenţi au reuşit să prindă câteva cadre sub fusta brunetei, imortalizând detaliul care o ajută să iasă în lume cu o siluetă acceptabilă.

libertatea.ro.


Distribuie
..