Eurovision 2014 fără Moldova! Cristina Scarlat nu a reuşit să treacă în finală. VIDEO

Distribuie

Interpreta Cristina Scarlat nu a reuşit să treacă în finala concursului Eurovision 2014, care va avea loc în data de 10 mai, la Copenhaga (Danemarca). Vezi mai jos detalii.

Piesa „Wild Soul“ pe care a interpretat-o Cristina Scarlat în semifinala de aseară nu a reuşit să impresioneze. În show, basarabeanca a arătat cele două părţi ale femeii din ziua de azi, cea gingaşă şi respectiv, cea războinică.

La un moment dat, artista şi-a scos peruca ataşată de părul ei, iar organizatorii concursului au comparat-o cu personajul de desenul animat Mulan. Cei care au comentat pe reţelele de socializare au spus că tocmai acest gest a descalificat-o. Alţii au lăudat-o pentru prestaţia frumoasă, indiferent de rezultat. 

Ţările care eu trecut în finală sunt Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda, Islanda.

A doua semifinală va avea loc pe 8 mai, când vor concura reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovi cu „Miracle“, şi vor fi aleşi alţi zece finalişti. 

Iată prestaţia Cristinei Scarlat:

Cel mai bun rezultat al Republicii Moldova a fost locul 6, obţinut de trupa Zdob şi Zdub cu piesa „Bunica bate toba“ în 2005, când Moldova a şi debutat. 


Distribuie
..