Este extrem de PERICULOS! Un ritual DEMONIC a devenit viral pe internet

Distribuie

Charlie, Charlie, ești aici? Așa începe incantația unui ritual demonic ajuns viral pe internet, mai ales pe Twitter, în ultimele zile, și care a fost preluat și în România, chiar și de copiii din clasele gimnaziale! O combinație între tabla Quija și legenda lui Bloody Mary, acest joc, în cadrul căruia este invocat un demon mexican sau un grup de demoni de aceeași sorginte, este considerat de unii a fi periculos, așa că nu îl recomand, ci vi-l descriu, precizând și posibilele riscuri la care va expuneți dacă îl încercați.

Cum se joacă „Charlie, Charlie, ești aici?”

Nu este nevoie decât de o foaie de hârtie și de două creioane. Hârtia este împărțită în patru prin trasarea a două linii perpediculare, rezultând astfel patru spații, în care se scrie, în diagonală, de două ori DA, și de două ori NU. Creioanele sunt suprapuse în formă de cruce, punctul lor de intersecție coincizând cu cel al celor două linii.

Participanții la joc rostesc apoi „Charlie, Charlie, ești aici?” (în engleză, „Charlie, Charlie are you here?”). Dacă creionul de deasupra se mișcă aparent de la sine, și indică DA, înseamnă că demonul este prezent printre ei. După aceea, în loc de DA și NU, sunt scrise mai multe variante de răspuns la diferite întrebări care îi sunt puse lui Charlie.

Ce îi cer oamenii lui Charlie?

Cei mai mulți îi cer sfaturi de viață sau îndrumări legate de viața lor amoroasă. În SUA, o împătimită a formației „One Direction” (lansată la X Factor) a întrebat care din membrii acesteia i-ar putea deveni soț după plecarea din band a lui Zayne. Fanii lui Justin Bieber îi cer lui Charlie să le spună când va apare următorul său album (un eveniment apreciat de unii ca fiind și mai terifiant decât un atac al demonilor mexicani!).

Trebuie să fii politicos cu Charlie! Altfel nu se știe ce fel de pericole te pândesc!

Potrivit unor utilizatori de pe Twitter, dacă nu îți iei la revedere așa cum se cuvine de la Charlie, riști să fii bântuit! Se spune că dacă părăsești brusc jocul, lași deschisă o ușă prin care demonii intră în viața ta. Formula potrivită de încheiere a jocului este, „Charlie, Charlie, ne putem opri?” (în engleză, „Charlie, Charlie can we stop?”). Nu se știe cât poate dura jocul dacă răspunsul său este NU…

Ce se întâmplă dacă îl superi pe Charlie?

Unii afirmă că în acest caz au loc niște fenomene stranii, înspăimântătoare, ce pot culmina cu un atac fizic din partea demonului!

Brian White, din Biloxi Mississippi, pretinde că a fost agresat de Charlie după ce l-a luat în bătaie de joc, spunându-i, „Nu ești real, nu ești decât o făcătură, vino la mine dacă ești cine zici că ești! Arată-te aici!” Conform mărturiei lui Brian, el a fost aruncat imediat la pământ cu fața în jos și a avut senzația că cineva îl crestează cu lame de ras. După încetarea atacului, prietenii săi au văzut că spatele îi era plin de tăieturi!

Demonul Charlie și biserica

Un exorcist autorizat de Vatican a avertizat față de primejdiile care pândesc în jocul „Charlie, Charlie!” Preotul spaniol Jose Antonio Fortea a declarat că acest ritual presupune un pericol real întrucât implică chemarea spiritelor, menționând că „unele spirite care sunt la rădăcina acestei practici le va face rău unora din cei care se dedau ei.” Chiar dacă jucătorii nu vor ajunge „să fie posedați,” spiritul chemat „va rămâne prin preajmă o vreme.” Ca urmare a jocului, „alte spirite vor începe să intre într-o și mai frecventă comunicare… și, în acest fel, o persoană poate avea parte de mai multe lucruri rele din partea demonilor.”

Un alt preot, Fr Stephen McCarthy, a pus în gardă elevii de la Colegiul catolic Saints John Neumann și Maria Goretti din Philadelphia față de de acest ritual. „Este un joc periculos care devine popular pe social media și încurajează deschis tinerii impresionabili să cheme demonii,” a spus el. „Vreau să reamintesc tuturor că nu există ceva ce ar putea fi numit „o joacă inocentă cu demonii… Asigurați-vă, vă rog, că nu luați parte la așa ceva și încurajați-i, de asemeni, pe alții să nu participe… Problema care apare atunci când te deschizi unei activități demonice este că aceasta deschide o fereastră de posibilități care nu poate fi închisă cu ușurință.”

Explicația științifică a jocului Charlie, Charlie

Ce anume provoacă mișcarea creionului superior? Nimic altceva decât gravitația și poziția de echilibru instabil. Deși nu este atins în nici un fel de vreun participant, creionul de deasupra este atât de fin echilibrat încât chiar și cea mai mică răsuflare sau înclinare a suprafeței de joc îl poate face să se miște.

Pe când filmul Charlie, Charlie?

În mod sigur, popularitatea crescândă a acestui joc îl va transforma într-un film. Probabil că cineva s-a pus deja pe treabă și îi scrie scenariul.

diane.ro.

Distribuie