ePad Femme, prima tabletă pentru femei, gândită de bărbaţi

Distribuie

Produs creat de compania Eurostar Group, ePad Femme pretinde a fi prima tabletă creată special pentru femei. Pentru scopul propus, producătorul a adaptat tableta cu o interfaţă atât de simplă încât şi un copil de grădiniţă o poate folosi, respectiv o selecţie de aplicaţii preinstalate ce ar trebui să acopere toate nevoile utilizatorilor de sex feminin, scrie go4it.ro

Tableta cu ecran de 8 inch prezintă un meniu principal cu fundal roz, compus din 12 aplicaţii care în viziunea producătorului răspund perfect preocupărilor unei femei: lista de cumpărături, mai multe feluri de reţete pentru bucătărie, parfumuri pentru femei, yoga şi fintness, convertor pentru mărimi de îmbrăcăminte, asistent pentru curele de slăbire şi un jurnal cu rol de agendă virtuală.

Producătorii tabletei au omis să mai includă şi acces la magazinul de aplicaţii Google Play. Potrivit vicepreşedintelui asociat al diviziei de marketing din cadrul Eurostar Group, „tableta este gadgetul perfect pentru femei care altfel ar avea dificultăţi în privinţa descărcării acestor aplicaţii personalizate”.

Nair insistă că tableta ePad Femme nu este un produs care să jignească reprezentantele sexului frumos şi respinge orice acuzaţii legate de exploatarea unor prejudecăţi cu privire la diferenţele dintre sexe.

Însă, tableta nu s-a bucurat de prea multă susţinere, Eurostar reuşind să vândă într-o lună de zile numai 7000 exemplare ePad Femme, la un preţ de aproximativ 190 dolari bucata.


Distribuie