EMOŢIONANT. Iată reacţia unei mame faţă de CRIMINALUL fiicei sale

Distribuie

Jordyn Howe a pledat „vinovat” în faţa judecătorilor, recunoscând că o ucisese cu un foc de armă pe prietena lui, cu care era coleg de şcoală, cu o armă de foc. Mama victimei, deşi extrem de îndurerată pentru moartea fiicei ei, a uluit asistenţa prin gestul celui care devenise criminal dintr-o simplă glumă.

Într-o dimineaţă, Jordyn Howe a luat pe furiş arma tatălui său vitreg şi s-a urcat în autobuzul şcolii, în care se aflau mai mulţi colegi de-ai lui. A vrut să facă pe grozavul în faţa lor, ştiind că arma este descărcată.

A îndreptat arma cu ţeava în jos şi a apăsat pe trăgaci. Nu s-a întâmplat nimic. Apoi, băiatul a îndreptat ţeava armei către prietena şi colega lui de şcoală, Lourdes Guzman-DeJesus şi a apăsat din nou pe trăgaci. A ucis-o. Jordyn avea 14 ani, iar Lourdes, 13, în 2012, când s-a întâmplat tragedia.

În faţa judecătorilor, marţi, el şi-a recunoscut vinovăţia de la bun început şi a spus că regretă foarte mult ceea ce s-a întâmplat. „Îmi pare foarte rău că a murit şi îmi cer iertare pentru ceea ce am făcut”, a spus Jordyn în faţa asistenţei din sală.

Când i-a venit rândul lui Ady DeJesus (mamei fetei ucise) să vorbească, spre uimirea tuturor, femeia s-a întors cu faţa către criminal, a izbucnit în lacrimi şi l-a îmbrăţişat, spunându-i că îl iartă pentru ceea ce a făcut. „Este o experienţă atât de dureroasă”, a spus femeia printre suspine, apoi nu a mai putut continua.

Avocaţii femeii ceruseră iniţial o pedeapsă severă pentru criminal, însă marţi, ea a spus că îl iartă pentru că i-a ucis fiica şi le-a cerut judecătorilor să îi reducă pedeapsa. Astfel, după noua cerere şi împăcarea celor două părţi, Jordyn, care a implinit 16 ani va sta într-un centru de detenţie pentru minori doar un an.

Sursa: romaniatv.net


Distribuie