EMOŢIONANT! Doi ani după moartea soţiei sale, un bărbat a reînviat pozele de la nuntă, în care apare alături de fiica lor. FOTO

Distribuie

La doi ani după ce şi-a pierduit soția care a murit de cancer, un bărbat a recreat fotografiile de la nunta lor, în care apare lângă micuţa lor fiică, Olivia. Vezi mai jos imaginile emoţionante în care apar tatăl şi fiica, după moartea mamei.

Ben Nunery și fiica sa au creat împreună un portret intim al familiei lor după ce au pierdut-o pe soţia şi respectiv mama. Soția lui Ben Nunery, Ali, a murit în 2011, după lupta cu o formă rară de cancer pulmonar.

Doi ani mai târziu, Ben și fiica lor Olivia au decis să părăsească casa în care el și Ali s-au mutat cu o zi înainte de nunta lor.

La fel ca în ziua nunţii, toate lucrurile erau împachetate şi casa era goală, aşa că Ben, ajutat de fotografa Melanie Pace, au reînviat pozele vechi de la nunta lor într-un set original, pentru a crea altele noi, unde bărbatul apare alături de fiica sa.

Melanie a scris despre acest lucru şi despre noul set cu fotografii pentru Ben și Olivia pe blogul ei:

”El mi-a cerut să fac fotografii cu el și Olivia în casa lor goală, la fel cum am făcut-o în ziua în care s-a căsătorit cu Ali, aproximativ 4, 5 ani în urmă. A mai adăugat că a venit timpul pentru Olivia să aibă o curte mai mare pentru a se juca şi o casă nouă într-un cartier solid pentru a merge la o școală bună.”

Vineri, Ben mi-a înmânat cheile și a plecat departe de casa care are atât de multe amintiri pentru familia sa.


Distribuie
..