Elena Băsescu A NĂSCUT. Prima imagine a președintelui Traian BĂSESCU, ținându-și nepoțica în brațe. FOTO

Distribuie

Preşedintele Traian Băsescu a postat pe Facebook prima fotografie cu nepoţica sa. Imediat, postarea a avut sute de comentarii, like-uri şi share-uri. „Am primit nobilul titlu de bunic”, a spus Băsescu, precizând că fiica sa, Elena, şi soţul acesteia, Bogdan, vor alege numele copilului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, la ieşirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a născut o fetiţă, că este bucuros că a primit „nobilul titlu de bunic”, iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă şi „deja a supt”.

Preşedintele a spus că este bucuros, împreună cu soţia sa, Maria, şi cu cealaltă fiică, Ioana. Băsescu a spus că naşterea a fost prematură, copilul fiind aşteptat peste trei săptămâni, dar medicii au decis că este mai bine ca operaţia să aibă loc la acest moment.


Întrebat dacă şi-a văzut nepoţica, Băsescu a răspuns: „E, cum să n-o văd, am ţinut-o şi în braţe”. El a mai spus că sentimentul este nemaipomenit, precizând că nepoţica a primit la naştere nota 9.

Întrebat cu cine seamănă copilul, Băsescu a răspuns: „Cu mine, sigur. Se vede, că s-a şi grăbit să iasă”.


Elena Băsescu a născut, la ora 3.30, prin cezariană, o fetiţă în greutate de 2.715 grame şi 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitală, potrivit unui comunicat al unităţii medicale.

Primul copil al Elenei Băsescu şi, în același timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume în ziua în care mama împlineşte un an de la căsătorie.

sursa:realitatea.net


Distribuie
..