El introduce o ţepuşă într-un cârnăcior. Pentru ce? Am să încerc acest lucru chiar în seara asta

Distribuie

De multe ori suntem tentaţi să experimentăm reţete şi aranjamente culinare inedite. Poate şi de aceea gustările ni se par câteodată mult mai delicioase. Iată cum doar printr-un mic truc putem transforma banalul cârnat într-o spirală rumenă, numai bună de servit la micul dejun.

Cu puţină imaginaţie îi putem da banalului cârnăcior o formă cu totul neobişnuită şi anume cea de spirală. Pentru început luăm o ţepuşă pentru frigărui şi o introducem de-a lungul cârnăciorului, până iese în capătul celălalt.

Cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit vom cresta la suprafaţă cârnăciorul rotind băţul pentru ca tăietura să fie continuă. Tragem ţepuşa afară şi ca prin farmec vom avea o spirală de toată frumuseţea pe care o aranjăm pe grătarul încins. La fel procedăm şi cu ceilalţi cârnăciori pe care i-am pregătit pentru o gustare în familie sau cu prietenii.

De cum au fost rumenite, aceste spirale pot fi aşezate între două felii de pâine alături de sosuri potrivite gustului fiecăruia. Suntem siguri că acest mod de prezentare a cârnăciorilor va încânta privirile dar şi poftele invitaţilor noştri. Poftă bună! 

livebiz.ro


Distribuie
..