Ea e moldoveanca ce concurează în FINALA MONDIALĂ Miss Tourism International | GALERIE FOTO

Distribuie

În urmă selecţiei naţionale Miss Turism Internaţional Moldova 2014, organizate la sfârşitul săptămânii trecute, Marta Zaporojan a fost desemnată oficial Miss Turism Internaţional Moldova 2014, urmând să reprezinte Republica Moldova în cadrul competiţiei Miss Tourism Internaţional 2014, competiţie care se desfăşura în acest an în Malaezia.

Marta Zaporojan are 21 ani, 1.70 m înălţime, iar dimensiunile ei sunt 86-60-88. Marta locuieşte în Chişinău şi este studentă în cadrul Universităţii de Studii Europene din Chişinău, urmând două facultăţi în paralel, fiind în anului III în cadrul Facultăţii de Drept şi în anul ÎI în cadrul Facultăţii de Finanţe şi Bănci. Că şi experienţă în domeniul modelingului, Marta are la activ numeroase prezentări de modă şi pictoriale pentru diverse reviste din Moldova şi România. Ca experienţă în domeniul competiţiilor de frumuseţe, Marta este la prima participare într-o competiţie de frumuseţe.

Marta vorbeşte 3 limbi străine, engleză, franceză şi limba rusă, amănunt extrem de important pentru participarea să din Malaezia. Printre pasiunile sale se regăsesc cititul, călătoriile, modellingul şi gătitul.

Moştenind şi urmând exemplul părinţilor săi, Marta este pasionată şi de avocatură, dorindu-şi în viitor să urmeze o carieră de judecător. Dovedind că nu este doar o faţă frumoasă ci şi una extrem de inteligenţă, Marta a şi confirmat pregătirea să în domeniul avocaturii în anul 2013 când a obţinut Locul al II-lea la compartimentul „Cea mai Bună Pledoarie de Avocat” în cadrul Olimpiadei Internaţionale „Săptămâna Limbilor Străine”, organizată de către Universitatea Naţională de Drept din Kiev din cadrul Academiei de Ştiinţe a Ucrainei, olimpiada la care au participat studenţi din 6 ţări: Moldova, România, Ucraina, Belarus, Bulgaria şi Spania.

Marta are la activ multe ale activităţi şi participări la olimpiade naţionale şi internaţionale în domeniul jurisprudenţei.

Urmând exemplul Adelei Prisăcări, reprezentanta Moldovei în cadrul competiţiei Miss Tourism Internaţional 2013 şi Miss Tourism Universe 2014, proaspătă deţinătoare a titlului „Miss Turism Internaţional Moldova 2014” va concura alături de alte aproximativ 60 de candiate din tot atâtea ţări din întreagă lume, încercând să egaleze performanţa Florinei Manea care în 2006 a reprezentat România şi a câştigat această competiţie internaţională.

Marta Zaporojan va reprezenta imaginea şi turismul Moldovei pe scena marii finale din Kuala Lumpur, fiind timp de un an de zile imaginea Miss Tourism Internaţional Moldova, având sarcina de a se implica activ împreună cu agenţia ExclusivEvent în cât mai multe campanii şi acţiuni de caritate, dar şi în numeroase programe şi activităţi de promovare a turismului moldovenesc.

libertatea.ro.


Distribuie
..