INCREDIBIL! Două tinere bătăuşe din Chişinău au făcut furori la poliție! VIDEO

Distribuie

Au venit la poliție drept victime și au plecat cu statut de suspect. Este isprava a două tinere care au făcut un scandal de zile mari în incinta Inspectoratului de Poliție al sectorului Buiucani din capitală.

Iniţial, fetele au sunat la 902 şi au solicitat ajutorul oamenilor legii pe motiv că ar fi fost agresate în stradă de câţiva indivizi. Ajunse la inspectorat pentru a scrie plângere, acestea au transformat camera de audieri într-un adevărat ring de box.

Pretinsele victime au fost aduse de către echipajul de la Batalionul de Reacţionare Operativă. Toate bune şi frumoase până în clipa în care, din motive incerte, tinerele au început a înjura de mama focului, au distrus mobilierul și chiar au sărit la bătaie la ofiţeri.

La un moment dat, oamenii legii au fost nevoiţi să o încătuşeze pe una dintre fete.

Cealaltă tipă n-a fost mai prejos decât prietena sa. Totuşi a avut grijă să-şi acopere faţa ori de câte ori nimerea în vizorul obiectivului. Lucru lesne de înţeles, reieșind din faptul că nu este prima dată când aceasta face show la poliție. Acum câteva luni, tot ea a făcut un scandal de zile mari în incinta Inspectoratului de la Buiucani, fiind şi cea care a stricat atunci mesele şi scaunele din camera de audieri. De această dată s-a luat la bătaie cu un străin care pur și simplu aştepta pe holul instituţiei. Deşi nu se cunosc, şi-au aruncat vorbe necenzurate, iar de aici și până la o încăierare cu pumni și picioare n-a fost mult.

Astfel, aduse la poliţie pentru că ar fi fost posibile ţinte ale unor atacatori, cele două tinere au ieşit de acolo cu statut de suspect deja. Acum s-ar putea alege cu un dosar penal pentru ultragierea anagajaţilor poliţiei, dar şi pentru distrugerea obiectelor dintr-o instituţie de stat. Nu este exclus că vor scăpa doar cu amendă, aceasta însă ar putea fi usturătoare dacă se va dovedi că cele două fete au făcut un denunţ fals şi că, de fapt, nici măcar nu au fost agresate în stradă.

canal3.md.


Distribuie
..