GROAZNIC! Două celebrităţi din Rusia, implicate într-o situaţie extrem de PENIBILĂ

Distribuie

Cursa aeriană de la Khanty-Mansiysk la Moscova s-a încheiat cu peripeţii pentru actorul Veniamin Smehov și prezentatorul TV Leonid Iakubovich. Iată ce s-a întâmplat.

Cursa aeriană de la Khanty-Mansiysk la Moscova s-a încheiat cu peripeţii pentru actorul Veniamin Smehov și prezentatorul TV Leonid Iakubovich. Artiştii care au zburat cu cursa 352 a companiei aeriene Utair, au avut parte de un incident nu tocmai plăcut. O stwardesă nu a vrut să îl lase Smehov, care avea bilet la clasa economă, să folosească toaletă din clasa business.
De menţionat că incidentul a avut loc în timpul aterizării, potrivit portalului Super. Reprezentanții echipajului susţin că acest lucru este interzis de normele de siguranță, însă, potrivit membrilor echipajului, actorul s-a comportat urât şi chiar a împins-o pe stewardesă.
Leonid Iakubovich s-a arătat indignat şi i-a luat apărarea prietenului său, afirmând că „Smehov este un domn respectabil pe care îl recunoaşte oricine, mai ales că este în etate”.
După aterizare a venit poliția și a fost organizată o audiere. Lui Veniamin Smehov i-a fost luat pașaportul. Totuşi el a spus mai târziu reporterilor că i s-au adresat scuze. Cu toate acestea, așa cum reiese din cuvintele actorului, nu membrii echipajului, ci poliția.
„Acest mic incident a avut loc din cauza faptului că tinerii nu respectă persoanele mai în vârstă. Este de fapt aşa un fleac că nu are rost să vorbim despre asta. Cineva a fost grosolan, iar apoi s-a apropiat poliția și a spus: Scuzați vă rog”, – a comentat celebrul actor, în vârstă de 74 de ani.


Distribuie
..