Dorinţa de celebritate i-a adus sfârşitul! Un tânăr CELEBRU s-a stins la 20 de ani! FOTO

Distribuie

Celso Santebanes, adolescentul de 20 de ani cunoscut în lumea întreagă după ce a apelat la bisturiu pentru a semăna perfect cu păpuşa „Ken”, s-a stins din viaţă zilele trecute, după ce a luptat cinci luni cu leucemia.

Potrivit Daily Mail, Celso Santebanes, pe numele lui real Borges Pereira, a cheltuit nu mai puţin de 45 000 de dolari pe operaţii estetice după ce a câştigat un concurs de frumuseţe la 16 ani.

Celso, care a avut în copilărie multe păpuşi, a susţinut că familia sa i-a spus mereu că arăta că o păpuşă, ceea ce l-a determinat să-şi dorească să devină o „Ken”. De aceea, el şi-a făcut patru operaţii la nas, bărbie şi maxilar, dar şi implanturi cu silicon la piept. După aceste „transformări” şi-a văzut visul cu ochii: prietenii i-au spus că arată ca o păpuşă.

Ulterior, când a fost la medic pentru a-şi trata infecţiile cauzate de hidrogelul injectat în picioare, acesta a descoperit că are cancer. A făcut chimioterapie, însă corpul lui a cedat joi.

Celso s-a stins după cinci luni de luptă cu această boală cumplită, iar în weekend prietenii şi-au luat rămas bun de la el.

a1.ro.


Distribuie
..