Divorţ BOMBĂ în familia Elenei Băsescu! FOTO în articol

Distribuie

Ruptură la nivel înalt: un fost ministru, politician de succes, are de împărţit o avere fabuloasă cu soţia care i-a intentat divorţul! Au fost naşi de cununie ai Elenei Băsescu, dar acum încearcă să-şi regleze situaţia conjugală în mare secret.

În urmă cu doi ani, mai precis pe 1 septembrie, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit cu mult fast la Palatul Snagov.

Din sumedenia de personalităţi care ar fi fost onorate să le devină părinţi spirituali, Elena şi Bogdan Ionescu s-au oprit, oarecum surprinzător, la cuplul Răzvan şi Aura Maria Mustea.

Liderul organizaţiei de tineret a PDL, era la acea vreme un politician pe val. Deputat, iar apoi fost ministru al Comunicaţiilor în cabinetul premierului Mihai Răzvan Ungureanu, Mustea a avut în perioada 2000 – 2001 o bursă de studii la Universitatea James Madison, Virginia (SUA), cu specializarea International Business. Între 2002 şi 2007 a făcut studii de doctorat la Academia de Studii Economice Bucureşti, iar în 2007 a obţinut titlul de doctor în economie, cu specializarea Management. La James Madison a studiat o vreme şi fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, iar acest lucru, în afara afinităţilor politice comune, par să fi fost elementele de legătură, necesare în opţiunea de alegere ca nas de cununie a lui Mustea.

Surse din cadrul PDL susţin că Mustea ar fi divorţat în mare secret de soţie, într-un proces destul de complicat, cu o avere importantă rămasă de împărţit şi cu câteva acuze grave încriminate în cererea de divorţ depusă de Aura Maria ex-Mustea. Cert este că fostul ministru al Comunicaţiilor, pe cât de fulminant a apărut în luminile rampei la nuntă, pe atât de rapid a dispărut ulterior.

wowbiz.ro.


Distribuie
..