Din cauza emoţiilor a suferit o cădere nervoasă pe scenă. Dar când şi-a revenit? Wow, ce VOCE! VIDEO

Distribuie

Copiii trăiesc orice experienţă cu multă pasiune şi emoţie, iar unii au îndeajuns de multă voinţă încât să nu renunţe aşa uşor din cauza unei mici nereuşite. Fetiţa din aceste imagini este dovada dăruirii şi a curajului de a duce la capăt un vis, acela de a cânta! Ambitusul vocii ei a uimit juriul, dar şi publicul prezent în sală, fiind aplaudată la scenă deschisă

Cu un chip de înger şi o sensibilitate cu totul specială, Hollie Steel avea doar 10 ani când a participat în semifinala concursului de talente „Britain’s Got Talent”. Vocea ei caldă şi suavă este potrivită interpretării unor piese muzicale cu mare încărcătură emoţională.

La scurt timp după ce a dat viaţă primelor acorduri ale piesei „Edelweiss”, de pe coloana sonoră a filmului „Sunetul muzicii”, Hollie a suferit o cădere nervoasă. Ea a fost încurajată de mama ei, de juriu, dar mai ales de publicul spectator care dorea să îi asculte interpretarea de excepţie.

Îmbrăţişarea caldă a mamei, aplauzele şi cuvintele de încurajare ale tuturor au fost de ajuns pentru ca Hollie să îşi şteargă lacrimile şi să cânte cu o sensibilitate care ar putea emoţiona pe oricine. Ascultând-o, ne dăm seama că va avea o carieră muzicală strălucită, iar vocea ei va înduioşa multe inimi. Sincere felicitări, Hollie!

livebiz.ro


Distribuie
..