Dezvăluirile organizatorilor cursurilor de SEX ORAL: Este un proiect educaţional, au participat deja 80 de persoane din Chişinău

Distribuie

Centrul de training „Sex.rf” din Moldova a organizat astăzi, 13 iunie o conferinţă de presă cu tema „Despre activitatea centrului în Moldova” în care organizatorii au povestit detaliat despre cursurile inedite de instruire sexuală, cât şi despre rostul lor pentru societatea din Moldova.

Sexul joacă un rol extrem de important în viaţa fiecărui om, deşi puţini recunosc acest fapt şi tratează această temă ca pe una tabu. S-a constatat că şi femeile şi bărbaţii se gândesc la sex în fiecare zi.  Asta, însă nu spulberă stereotipul că sexul presupune vulgaritate. 

Centrul de training  reprezintă un proiect educaţional care oferă consultaţii profesionale despre sex. Încercăm prin aceste cursuri să dăm posibilitatea femeilor din Chişinău să înţeleagă că sexul nu înseamnă o activitatea jenantă. Fiecare dintre noi am apărut datorită sexului”, a declarat organizatoarea trainingului Mariana Siverenco.

Iniţial a existat doar site-ul Sex.rf care oferea  informaţii şi sfaturi online  despre sex. Forumul site-ului era într-atât  de  invadat cu întrebări din partea femeilor, încât organizatorii site-ului au hotărât să  extindă activitatea la nivel de instituţie. Astfel a apărut centrul de instrure sexuală din Moscova, care ulterior s-a lansat şi pentru femeile din Chişinău. 

Majoritatea cuplurilor sunt lipsiţe de experienţă sexuală, iar centrul de training are o misiune importantă pentru femeile din Moldova, de a  le perfecţiona aptitudinile sexuale  şi de a îmbunătăţi viaţa de cuplu„, a adăugat organizatoarea.

Toate trainingurile oferite de centru se bazează pe masaj. Anume acest procedeu de excitare oferă o relaxarea eficientă şi asigură o plăcere accentuată. Mai mult, potrivit statisticilor oferite de centrul „Sex.rf” din Rusia, cei care  au trecut cursurile bazate pe masaj şi-au îmbunătăţit   fertilitatea.

Mariana Siverenco a fost însoţită la conferinţă de către soţul său, Iuri Siverenco, cel care o susţine în promovarea acestor cursuri.
La început am fost sceptic când am auzit despre iniţiativa soţiei mele de a crea un astfel de centru, însă ulterior am înţeles  cât de utile sunt cursurile date pentru o viaţa fericită de cuplu„, a declarat Iurie.

Până în prezent au trecut cultivarea sexuală peste 80 de persoane din Moldova, cărora le-au fost asigurat anonimatul.   Durata unui curs este de aproximativ 3 ore, iar costul lecţiilor se estimează de la 350 de lei, pănă la 1000 de lei, în dependenţă de tipul trainingului.

 

La început fetele au un comportament reţinut, însă centrul oferă cele mai confortabile condiţii pentru ca vizitatoarele să se simtă descătuşat. Spre exemplu în timpul cursurilor acestea sunt servite cu şampanie.

Cursurile de instruire sexuală presupun perfecţionarea nu doar a tehnicii sexului oral,  ci se bazează şi pe lecţii de obţinere a  orgasmului feminin şi masculin, şi predarea masajului erotic tailandez. 

În imaginile de mai jos puteţi vedea cum arată sala de cusuri pentru sex oral din Chişinău:


Distribuie
..