Dezmăţ şi bătăi pe străzile din Marea Britanie. Uite cum au petrecut tinerii Revelionul GALERIE FOTO

Distribuie

Scene deprimante cu beţivi puşi pe harţă sau prăbuşiţi în stradă, s-au putut vedea în Marea Britanie. Potrivit Daily Mail, Scotland Yard a făcut peste 100 de arestări în noaptea de Revelion, inclusiv pentru agresiune sexuală, scandal sau comportament turbulent. Imaginile din Swansea, Manchester, Newcastle, Birmingham și Londra arată clar că forţele de ordine britanice nu au avut deloc o noapte uşoară.

Imaginile din timpul nopţii de Revelion demonstrează că după destrăbălarea petrecerii de an nou, mulți suferă de mahmureală la această oră, asta dacă n-au ajuns într-o celulă la poliţie, sau mai rău chiar, pe un pat de spital.

Ca de obicei, scriu jurnaliştii britanici, în timp ce majoritatea populaţiei s-a bucurat de o seară plăcută alături de prieteni și familie, a existat şi o minoritate ce a considerat că beţia, până la inconştienţă, este modul ideal de a-ţi petrece noaptea dintre ani, scrie evz.ro.

De aici până la încălcarea legii nu a mai fost decât un pas, Scotland Yard a anunţat că a operat 100 de arestări în urma festivităților ce au avut loc în centrul Londrei.

Poliţiştii au arestat 39 de persoane pentru comportament turbulent și 21 pentru agresiuni. Alții au fost arestați pentru infracțiuni privind drogurile, pentru scandal, infracțiuni sexuale, furt sau port de o armă.

„Poliţiştii au lucrat din greu pentru a ține oamenii în siguranță în timpul evenimentului și să se asigure că toată lumea care a venit în centrul Londrei a fost în măsură să găsească drumul spre casă, la sfârșitul nopții. Nu au fost raportate probleme majore”, a declarat Inspector șef, Robyn Williams.


Distribuie
..