Destinaţii SPACTACULOASE pentru o VACANŢĂ de vis

Distribuie

Vă prezentăm o lista cu cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, unde turiştii se pot distra şi pot gusta din preparatele locale, fără să scoată prea mulţi bani din buzunar

Iubitorii de istorie sunt invitaţi să păşească pe tărâmul etiopian pentru a vizita mânăstirile şi bisericile localizate în insulele de pe lacul Tana, sursă a Nilului Albastru. Unele voci susţin că aceste lăcaşuri sfinte au fost construite pe situri religioase şi că, în trecut, aici se îngropau resturile pământeşti ale regilor etiopieni. Editorii Lonely Planet îi sfătuiesc pe turişti să călătorească cu avionul pentru a economisi timp şi bani.

Clima plăcută, plajele situate la doar 20 de minute de oraş şi raportul avantajos calitate-preţ al serviciilor oferite au fost doar trei dintre factorii care i-au convins pe specialişti americani să claseze capitala portugheză Lisabona pe lista destinaţiilor turistice ideale în 2014. Regiunea Algarve rămâne soluţia perfectă pentru vacanţele petrecute în familie.

În Nicaragua, stat din America Centrală, un turist nu cheltuieşte mai mult de 20 de dolari pe zi, susţin editorii Lonely Planet.

Peisajele exotice, marea cu apa limpede şi plajele curate, clima excelentă cu zile însorite, mâncarea bună şi amabilitatea localnicilor, fac ca milioane de turişti să poposească, în timpul verii, pe ţărmul grecesc. Preţurile avantajoase şi siturile antice sunt alte două atracţii care ar trebui să includă insulele greceşti pe lista dumneavoastră de vacanţă.


Distribuie
..