Designerii din Moldova şi de peste hotare şi-au prezentat colecţiile în cadrul MOLDOVA FASHION EXPO | GALERIE FOTO

Distribuie

Unul dintre cele mai grandioase evenimente din industria modei, expoziţia internaţională Moldova Fashion şi Festivalul Artpodium a început astăzi, 14 noiembrie la Moldexpo. Expoziţia a adunat peste 70 de companii, printre care cele mai mari întreprinderi din industria uşoară din Moldova, precum şi distribuitori din Italia, România, Turcia, Ucraina şi Uzbekistan.

Prima zi expoziţională a început cu participarea Alexandrei Can, preşedintele Asociaţiei Patronale din Industria Uşoară a RM (APIUS) , Tamarei Luchian, vice-preşedintele Asociaţiei Patronale din Industria Uşoară a RM, Fiodor Iacovlenco, reprezentantul Asociaţiei Patronale din Industria Uşoară a RM, Valentina Radcenco, fondatorul Fundaţiei Culturale ArtPodium, Valentin Cainarean, Director executiv Moldexpo.

Pe lângă faptul că debutul evenimentului MOLDOVA FASHION EXPO a avut loc cu un şir de show-uri de prezentări de colecţii vestimentare, vizitatorii au avut posibilitatea să cumpere haine, încălţăminte şi accesorii de la zeci de branduri, atât autohtone, cât şi din afara ţării, 

Mai mult, organizatorii oferă tuturor doritorilor lecţii de broderie, tricotat şi fabricarea accesoriilor. Evenimentul se va desfăşura până pe data de 17 noiembrie. 
Vezi mai jos o GALERIE FOTO din cadrul primei zile de la MOLDOVA FASHION EXPO:Distribuie
..