DEMONSTRAT! Femeile parchează automobilul mai bine decât bărbaţii

Distribuie

Un studiu britanic a demontrat faptul că femeile parchează automobilul mai bine decât bărbaţii. S-ar părea că acest lucru este imposibil, dar testele au demonstrat că femeile conduc mult mai încet şi mai atent. Acest lucru le determină să găsească deseori loc de parcare mult mai uşor decât un bărbat.

Datorită  faptului că bărbaţii merg cu o viteză mai mare şi totdeauna sunt în căutarea rapidă a unui loc de parcare, aceştia de denumărate ori se lovesc de situaţii când scapă un loc de parcare din cauza că sunt rapizi în manevre.

Dacă femeile găsesc un loc de parcare mai rapid decât bărbaţii, atunci la categoria: „cât timp ai nevoie pentru a parca o maşină?” bărbaţii sunt mult mai rapizi.

Acest studiu contrazice mitul prin care bărbaţii au o percepţie mai bună decât femeile. „Bărbaţii ar trebui să ofere mai mult respect şoferiţelor, atunci când vine vorba despre parcarea maşinilor, a spus Neil Beeson, monitor la o şcoală de şoferi.

Bărbaţii sunt cei care învaţă mai rapid toate regulile de conducere, iar femeile sunt cele care reţin mai mult timp. Din acest punct de vedere, femeile sunt considerate mai bune.

Voi ce părere aveţi?


Distribuie
..