Deepcentral lansează „Troublemaker”, varianta în limbă engleză a superhitului „Dragostea Învinge”

Distribuie

Deepcentral, adică Doru Todorut și George Călin, sunt cei care au oferit publicului din România, alături de multe alte single-uri de succes, hiturile „O Stea”, „Sus până la cer” și recentul „Dragostea Învinge”, o piesă sinceră și optimistă care se bucură de o puternică susținere din partea posturilor radio/ tv și a fanilor.

Deepcentral lansează „Troublemaker”, varianta în limbă engleză a celui mai recent videoclip regizat de același Slava Sîrbu, împreună cu un pachet de remix-uri produse de trei dintre cei mai în vogă remixer-i români.

Manuel Riva este nimeni altul decât George Călin, „jumătate” din Deepcentral, el fiind totodată DJ-ul și producătorul principal al formației, calitățile creative ale lui fiind unele evidente. Manuel Riva este pseudonimul sub care George desfășoară activitățile de DJ și Remixer, unul dintre primele sale materiale fiind abordarea deep house a piesei „Troublemaker”.

Remix-ul lui Odd a fost realizat în studiourile Fly Records care aparțin trupei Fly Project. Până la remix-ul pentru Deepcentral, Odd a mai realizat remix-uri celebre pentru Fly Project, Antonia, Akcent, Raluka, Amna dar și alte remix-uri incluse pe compilații internaționale.

Paul Damixie face parte din echipă de producție Hahaha Production și formează, alături de Lee Heart, una dintre cele mai tonice trupe românești – Radio Killer, cu care a cunoscut succesul internațional. Că producător și remixer, Paul Damixie a lansat peste 40 de remixuri în colaborare cu label-uri din Marea Britanie, Italia, SUA și România, pentru zeci de artiști de renume.

Deepcentral pregătește în continuare un nou single surpriză, colaborare cu un nume internațional. Data lansării va fi anunțata în scurt timp.


Distribuie
..