Decizia radicală pe care a luat-o Ducesa KATE, după ce au apărut imagini INDECENTE cu ea

Distribuie

Ducesa Kate, soţia prinţului William, a fost foarte mâhnită după ce au apărut imagini indecente cu ea. Aceasta a angajat un bodyguard care are misiunea de o proteja de paparazzi, asigurându-se că fotografiile acestora nu conţin detalii umilitoare pentru familia regală.

Un adevărat scandal a fost generat de apariţia unei fotografii cu posteriorul dezgolit al ducesei Kate. Acesteia i se ridicase fusta din cauza vântului în timpul unei vizite efectuate în Australia şi Noua Zeelandă alături de prinţul William. Ducesa a avut parte de mai multe neplăceri de ordin vestimentar în ultimele luni, însă publicarea acelei fotografii jenante a fost picătura care a umplut paharul, notează libertatea.ro.

În urma acestui scandal, ducesa a decis să angajeze un bodyguard care să aibă grijă ca astfel de imagini stânjenitoare să nu mai poată fi surprinse. 

„Acel incident reprezintă o reminiscenţă a celor mai grave excese comise de paparazzi în timpul vieţii prinţesei Diana şi, din acest motiv, este incidentul care i-a supărat cel mai tare pe ducele şi pe ducesa de Cambridge”, au declarat prinţul William şi ducesa Catherine într-un comunicat comun.

 


Distribuie
..