De la femei bete şi dezbrăcate, la bătăi în faţa barurilor. Cum îşi petrec weekend-ul tinerii din Anglia | GALERIE FOTO

Distribuie

Un weekend în Anglia este însoţit, inevitabil, de distracţii până în zori. Tinerii petrec în baruri şi cluburi, uitând de limitele decenţei. Site-ul Daily Mail a publicat mai multe fotografii care prezintă depravarea britanicilor.

Femei înfierbântate de aburii alcoolului care-şi ridică poalele în plină stradă fără pic de ruşine, în faşa prietenilor lor şi a trecătorilor, adolescente care nu se mai pot ţine pe picoare după ce au consumat prea mult alcool, băieţi care îşi împart pumni în faţa barurilor din te miri ce. Pot părea lucruri şocante pentru unii, însă pentru poliţiştii din oraşul englez Warrington scenele descrise mai sus au devenit ceva obișnuit, scrie Daily Mail, citat de realitatea.net

Imaginile publicate de jurnaliştii britanici fac parte dintr-o campanie a poliţiei pentru a scădea numărul infracţiunilor comise sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Vrem să atragem atenţia asupra efectelor negative cauzate de consumul de alcool în exces şi impactul pe care acest obicei îl are asupra comunităţilor, de vreme ce multe infracţiuni sunt strâns legate de consumul de băuturi alcoolice. Tinerii sunt obişnuiţi să iasă în oraş şi să se îmbete cât de tare pot într-un timp cât mai scurt şi cu cât mai puţini bani, iar asta are un efect negativ asupra serviciilor publice„, au spus reprezentanţii poliţiei. 


Distribuie
..