De ce se tem VEDETELE

Distribuie

Uneori idolatrizam atât de mult vedetele pe care le iubim, încât uităm că şi ele sunt oameni: au pasiuni, slăbiciuni şi chiar şi temeri. Iar când ne referim la temeri, nu ne gândim la lucruri foarte profunde, ci la obişnuita frică de animale. Da, necuvântătoarele îi sperie şi pe idolii noştri şi, din păcate, chiar şi cele inofensive reuşesc să facă asta.

Dacă George Clooney a avut propriul porc mai mult de un deceniu, nu înseamnă că toţi actorii împărtăşesc iubire pentru aceşti patrupezi; ba dimpotrivă – Orlando Bloom îi urăşte! Un episod amuzant ni-l evocă pe actor la filmările pentru „Kingdom of Heaven” – a dat nas în nas cu un porc şi a fugit cât a văzut cu ochii.

Am crede că nu există persoană care să nu iubească delfinii, dar se pare că unele nu doar că nu le îndrăgesc, dar le urăsc de-a dreptul. Actriţa Tyra Banks a povestit într-un interviu că îi era teamă de aceste animale marine încă de pe vremea când avea 8-9 ani: „visam că înot într-o piscină şi brusc mă atacă un delfin”.

Frumoasa actriţă Nicole Kidman susţine cu ruşine că nu îi e teamă de păianjeni sau de şerpi, ci de fluturi. Actriţa îşi aminteşte că, în copilărie, îşi petrecea foarte mult timp în grădina casei, asta până când vedea un fluture: fugea în casă numaidecât!

Iepuraşii ne par frumoşi şi inofensivi, dar nu tuturor… Tenismenul american Andy Roddick declară cu sinceritate că se teme de micuţele creaturi cu urechile mari. Ce motive o avea?

Am crede că pescăruşii ne liniştesc pe toţi… ni-i închipuim în duet cu sunetul mării şi deja ne visăm în preajma lor. Dar, cum suntem diferiţi, am putea spune că nu toţi iubim pescăruşii. Iar acest lucru ni-l poate confirma celebra Adele: „când aveam cam 9 ani, mă plimbam pe plajă mâncând o îngheţată şi, brusc, un pescăruş s-a repezit la mine şi mi-a smuls îngheţata; am crezut că mă ia şi pe mine pe sus, iar de atunci urăsc pescăruşii”.

zooland.ro


Distribuie
..