De ce s-au făcut ginecologi? 10 răspunsuri la care NU te așteptai

Distribuie

Majoritatea femeilor evită ginecologii de sex masculin, așa că nu e de mirare că tot mai puțini bărbați aleg această meserie. Totuși, cei care merg până la capăt, trebuie să aibă o motivație puternică de a profesa!

Iată ce au mărturisit zece dintre ei:

1. Femeile sunt pacienți mai buni. Spun exact ce le doare, vor să fie informate asupra stării lor de sănătate și ascult de sfaturile tale.

2. Poate sună ciudat, dar nu suport bine moartea și durerea. În cabinetul ginecologic, discuți despre viață, posibilitatea unei familii, e mult mai mult optimism. În plus, deși aș vrea să nu fie un factor, sunt și gay.

3. Problemele de sănătate ale femeilor pot fi tratate mult mai ușor. Există tratamente la îndemâna noastră. Femeile se îngrijesc și mai bine decât bărbații, oricum.

4. Am crescut cu șase surori. M-am învârtit printre hormoni, ovulație, estrogen. Pe de altă parte, este o medicină fericită, unde poți să ai un impact puternic asupra pacientei și a familiei ei.

5. Credeam că nu o să pot profesa în domeniul ăsta, că o să-mi distrugă impresia despre vagin. Dar am devenit insensibil la vederea lui – sunt extrem de profesionist. Totuși, dacă am de-a face cu o femeie atractivă trebuie să lupt pentru a nu observa asta. Mi s-a întâmplat de două ori ca femeile să se dea la mine.

6. E o mare onoare. Am fost crescut de o femeie puternică, m-am căsătorit cu una și mai și, așa că iubesc și respect corpul femeii.

7. Miracolul nașterii. Niciodată nu devine plictisitor.

8. În ginecologie, nu trebuia să aleg doar o parte a corpului în care să mă specializez, ci jumătate din rasa umană!

9. Nu-mi plăceau chirurgii. Iubeam chirurgia, dar nu îi sufeream pe ei. Nu-mi plăceau pacienții bătrânii și foarte bolnavi. Aici, în schimb, am avut de-a face cu oameni haioși, simpatici, pacienții sunt mai mult sănătoși decât bolnavi, iar să aduci în lume bebeluși e atât de fun!

10. Credeam că nu o să am pacienți, dar se pare că femeile preferă ginecologii bărbați. Spun că suntem mai sensibili la nevoile lor, pentru că corpurile lor ni se par atât de fragile.

euforia.tv.


Distribuie