DE CE este extraordinară femeia la 30 de ani

Distribuie

Se spune că femeia la 30 de ani este cea mai periculoasă, pentru că încă arată la fel de bine ca la 20, dar nu mai este atât de naivă.

Echilibrul, siguranța de sine, înțelepciunea, asumarea defectelor și transformarea lor în calități, maturitatea. Sunt doar câteva dintre trăsăturile pe care ajung să le aibă femeile o dată ce ajung la vârsta de 30 de ani.

Femeia de 30 de ani este mai înțelegătoare, știe când trebuie să insiste într-o discuție și când trebuie să cedeze. La această vârstă, femeia devine atât de încrezătoare, încât va înceta să-i mai pese de ceea ce cred oamenii de lângă ea în legătură cu acțiunile sau ideile ei. Specialiștii susțin că, în general, femeile devin obosite să mai încerce să fie pe placul tuturor într-atât încât ajung să nu le mai pese dacă cineva le place sau nu.

Este vârsta la care cei din jur o iau în serios, ascultă punctul ei de vedere, își câștigă astfel legitimitatea într-o conversație și deci, ajunge să fie respectată.

Femeia de 30 de ani știe deja ce i se potrivește și ce nu în materie de modă, face cumpărăturile cu cap și, cel mai important, își permite cam tot ceea ce își dorește.

Știe ce tip de lectură îi place, devine mult mai selectivă în multe privințe, de la gașca de prieteni, la genul de filme, tipul de mâncare și de distracție preferate.

Majoritatea femeilor care au ajuns la această vârstă sunt independente din punct de vedere financiar, știu ce scop au în viață ș ice vor de la cariera lor și, mai presus de toate, au experimentat suficient de mult pe plan amoros, încât devin conștiente despre modul în care trebuie să iubească un bărbat.

Discuțiile în contradictoriu, infantile, de altfel, despre ieșitul în club trei nopți la rând iau sfârșit. Dacă este genul de femeie căreia îi place să petreacă, bărbatul de lângă ea va avea parte de distracție din plin, însă numai pentru o noapte, pentru că restul timpului lor liber îl vor petrecere în doi. Din păcate, un bărbat va trebui să aștepte până când partenera lui împlinește 30 de ani ca să aibă parte de partide de sex adevărate, în care femeia va fi totalmente implicată, fără să o facă dintr-un simț al datoriei, susțin psihologii. Acum va ști exact ce puncte sensibile trebuie să atingă, va învăța deja anatomia masculine și care sunt plăcerile sexuale ale iubitului. Nu doar că le va învăța, dar le va și conștientiza și I le va satisfice cu plăcere. Pentru că la vârsta de 30 de ani, femeia este o explozie de pasiune.

În concluzie, la 30 de ani, femeia are deja bine conturat caracterul, știe unde să caute plăcerea și ce-și dorește, în așa fel încât este o experiență extraordinară ca un bărbat să o iubească la această vârstă.

unica.ro.


Distribuie
..