De ce afecţiuni eşti ameninţat, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Fiecare dintre noi suferă de-a lungul vieţii de diferite boli. Anumite boli sunt însă caracteristice zodiei în care te-ai născut şi este bine să ştii că dacă nu te îngrijeşti ai putea avea de suferit. Ţine cont că fiecare dintre aceste organe sunt importante pentru sănătatea ta mentală şi nu le trata doar ca o banală chestiune de funcţionalitate a corpului.

Berbec = Cap
Foarte expus la durerile de cap, febra frecventă, migrene, dar eşti predispus şi la cicatrici pe cap sau pe faţă. Din nefericire starea ta de sănătate stă exact în cap, dacă vei şti să foloseşti energia corpului asta va fi datorită faptului că te ajută principalul tău organ CAPUL! Ai face bine să ai mai multa grijă de el în toate privintele. Dacă este frig, atunci pune o căciulă! Dacă lucrezi în construcţii, protejează-l neapărat cu o cască! Dacă foloseşti motocicleta sau bicicleta, să nu-ţi treacă prin cap să nu foloseşti casca de protecţie… şi enumerarea poate continua!

Taur = Gât

Este destul de comun pentru Taur să aibă dureri în gât sau la gât – în partea din spate la nivelul muşchilor gâtului sau la nivelul venelor! Cu toate acestea Taurul are probleme şi cu esofagul şi cu tiroida. Dacă trece cu bine de aceste iminente pericole atunci nimeni nu este un cântareţ mai bun decât el si te va încânta cu vocea lui sau a ei!

Gemenii = Plămâni

Este destul de clar şi de neplăcut să îţi spunem… dar trebuie să te laşi de fumat! Acesta este organul tău principal şi trebuie să ai grijă de el cât mai bine. Să nu te expui fumatului pasiv, să nu favorizezi bolile pulmonare şi, mai ales să nu neglijezi orice semn care ar putea lăsa de înţeles că ai vreo înfecţie la nivelul aparatului respirator ce ar putea ajunge la plămâni!

Rac = Stomac (sâni, uter la femei)

Majoritatea celor născuţi în zodia Rac au probleme de stomac, care pot fi din cauza că sunt foarte emotivi, deoarece sunt un semn de apă. Racul ar face bine să aibă grijă la alimentaţie dar mai ales în ceea ce priveşte modul în care „digerează” problemele familiale, deoarece acestea sunt principalul duşman în sănătatea stomacului.

Leul = inima, spatele şi coloana vertebrală

Leul are o inimă bună, are o legătură aparte cu copiii iar acest organ trebuie să fie tot timpul sănătos. Leul are nevoie să-şi mai ia din când în când pauza de la muncă pentru distracţie, de preferat ar fi să meargă undeva unde să fie şi apreciat… La un teatru, la un spectacol… este un obicei foarte bun pentru inima leului.

Fecioară = intestine, abdomen, plexul solar

Acesta este semnul care are cea mai mare legătură cu grija de sănătate, cu nutriţia, cu dieta, cu medicina. Nativii din zodia Fecioara sunt ipohondrii de mici. Acest semn are o energie tensionată în interior şi poate degenera în probleme intestinale. Fiind obsedat să aibă prefecţiunea în viaţă, să fie totul aşezat la locul lui, să fie totul curat acesta este preţul pe care trebuie să-l plătească. Aşadar, mare grija cu excesele în această zonă.

Balanţă = rinichi, vezică

Durerea cea mai mare a Balanţei este cea de rinichi! Marea apăsare este predispoziţia de a face pietre la rinichi şi infecţii în zona vezicii urinare. Îngrijirea atentă în ceea ce priveşte rinichii şi expunerea la răceli poate ajuta Balanţa să aibă o sănătate de fier. De asemenea pentru Balanţă este important să ţină minte că frica are efect asupra rinichilor… aşadar, aveţi grijă cum gestionaţi sentimentul de frică!

Scorpionul = organele sexuale, uretră, prostată

Scorpionul este legat de sex şi de spiritualitate. Din acest motiv el funcţionează bine mental dacă totul este în regulă sexual. Scorpionul trăieşte permanent cu dorinţa de a elibera ceva… poate fi sudoare, urina, scaunul fecal. Poate fi aproape mort, dar când are o întâlnire sexuală el îşi va da ultima suflare.

Săgetătorul = ficatul, picioare, şolduri, coapse

În general bolile Sagetătorului provin de la exces, aceasta este partea negativă a lui. Face exces de mâncare, de băutură, la toate! Atunci rezultatul este ca expune ficatul unui efort mult prea mare. Nici cu picioarele nu o duce foarte bine, dar aceasta este doar o grijă secundară!

Capricornul = genunchi, oase, piele, dinţi, anus, articulaţii

Dacă eşti născut în Capricorn şi stai prea mult la birou, ori la volan, ori ai o slujbă ce presupune să stai pe loc ţine cont că te expui la artrită. Frecvente pentru Capricorn sunt reumatismul, fracturile osoase, cariile dentare, bolile de piele. Capricornul trebuie să facă exerciţii fizice zilnice, cum ar fi să urce şi să coboare scările deoarece organul principal este genunchiul!

Vărsătorul = glezna, circulaţia sanguină, măduva spinării

Curenţii de apă care circulă cu viteza provoacă o mare tensiune. Două curente sunt foarte importante: intuiţia şi raţiunea, dar sunt bine susţinute de gândire şi inovaţie. Electirictatea Vărsătorului este foarte vizibilă şi nu sunt deloc confortabil în această situaţie, de aceea cad în crize de anxietate. Vărsătorul are darul de a vedea mult înainte şi acest lucru al trebui să-l ajute să facă ceva înainte de a ajunge să aibă probleme cu circulaţia sanguină.

Peşti = picioare, mucoase şi sistemul limfatic

Peştii sunt evoluaţi şi în continua legătură cu spiritualitatea. Este victima propriului fel de a fi de a se deschide către ceilalţi şi de a ajuta. Este un voluntar clasic şi un vizionar care va pune totul în slujba celorlalţi. Picioarele sunt punctul sau forte şi are înclinaţii către balet – fetele sau fotbal – băieţii, dar în acelaşi timp picioarele îi vor aduce şi multe necazuri. Este foarte expus infecţiilor mucoase, de aceea nativii acestui semn au de mici predispozitii la boli în zona aparatului respirator.

likenews.ro.


Distribuie
..