De câte ori iubeşti cu adevărat, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Ştiaţi că fiecare zodie iubeşte cu adevărat în viaţă de câteva ori? Vezi de câte ori poţi iubi şi tu în funcţie de zodia ta! Potrivit astrologilor, cel mai frumos sentiment din lume este dragostea, iar acest lucru pare că depinde şi de zodie. De aceea, vom dezvălui misterul adevăratei iubiri, în funcţie de ce ne hărăzesc astrele.

Berbec – de trei ori

Oamenii născuţi sub semnul Berbecului nu sunt înclinaţi spre iubire. Ei privesc cu scepticim acest subiect, iar debutul în dragoste îl fac din pură curiozitate. Abia de la a doua sau chiar a treia relaţie poate apărea o iubire pasională.

Taur – doar o singură dată

Reprezentanţii acestei zodii nu se joacă când este vorba despre dragoste. Sunt romantici şi iubesc din inimă, în cele mai multe cazuri, o singură persoană. Cu toate acestea, în situaţia în care sunt răniţi, taurii cu greu îşi mai dăruiesc inima.

Gemenii – dragostea adevărată apare de trei ori

Gemenii se îndrăgostec de nenumărate ori. De fiecare dată au impresia că actualul partener este cel menit să le fie alături pentru totdeauna. Dacă se întâmplă ca relaţia să se termine mai repede nu au nicio problemă să o ia de la capăt cu altcineva.

Racii – dragostea apare de două ori

Racii pot iubi cu adevărat de două ori şi fac totul pentru persoana dragă. Dacă prima dată sunt dezamăgiţi au nevoie de o perioadă mai lungă de timp pentru a-şi linge rănile. După ce îşi revin, vor găsi o altă persoană de care să se îndrăgostească. Apoi, apoi, din nou, ei sunt gata să facă orice pentru a-şi mulţumi jumătatea.

Leu – se îndrăgostesc ori de câte ori îşi doresc

Leii sunt regi şi în iubire. Ei nu se tem să se îndragostească, chiar dacă înainte au fost răniţi. Chiar dacă nu o arată suferă de fiecare dată când persoana iubită le înşală aşteptările. Însă nu au nicio problemă să o ia de la capăt cu impetozitatea specifică regelui animalelor.

Fecioara – iubeşte de două ori

Fecioarele sunt atente să nu se lase pradă dorinţelor. Pentru perfecţionistele fecioare este greu să îşi găsească cu uşurinţă iubirea adevărată, aşa că pot avea cel puţin două relaţii înainte de a se stabili definitiv.

Balanţa – de câte ori doresc

Este un alt semn binecuvântat! Ca şi Leii, Balanţele se aruncă cu capul înainte când este vorba despre dragoste. Trec rapid peste dezamăgiri şi se implică într-o altă relaţie imediat ce s-au despărţit de un partener. Nu se dau bătuţi aşa că în final pot să găsească perechea potrivită.

Scorpion – doar o singură dată

Pasional şi îndrăzneţ, Scorpionul este cunoscut pentru aventurile sale nesfârşite, însă nu-şi dăruiesc inima decât o singură dată. Ochii lor sunt mereu în căutarea persoanei demne de iubirea lor. După ce îşi găsesc alesul/a inimii Scorpionii se dedică trup şi suflet acesteaia, sperând că vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi.

Săgetător – iubesc de patru ori

Zburdalnicii Săgetatori trec din floare în floare rapid. Însă pentru a-şi găsi perechea menită trebuie să facă compromisuri, mai ales dacă vor să rămână cu ea o lungă perioadă de timp.

Capricorn – iubeşte cu adevărat de cinci ori

Semnul zodiacal cel mai amoros, sunt gata oricând să-şi dăruiască inima. Din nefericire pentru ei au mari probleme în amor din cauza faptului că îşi percep partenerul/a ca pe proprietatea lor.

Vărsător – de trei ori

Şi vărsătorii sunt iubăreţi, îşi dăruiesc dragostea de mai multe ori. Cu toate acestea la un moment dat se plictisesc şi încep căutarea persoanei perfecte, fără să o găsească niciodată.

Peşti – iubesc o singură dată

Peştii pot iubi cu adevărat doar o singură dată în viaţă. Odată ce şi-au găsit partenerul, fac orice pentru acesta, astfel încât relaţia lor să dureze toată viaţa.

sfatulparintilor.ro.

 


Distribuie
..