David şi Victoria Beckham şi-au cumpărat un PALAT în Londra. Cum arată vila în valoare de 65 de milioane de dolari | FOTO în articol

Distribuie

Soţii Beckham şi-au cumpărat o vilă în Londra, care include o sală de cinema, o bibliotecă, o parcare subterană, un salon de cosmetică și camere pentru masaj. David, de 38 de ani, şi Victoria Beckham, 39 de ani, au băgat adânc mâna în buzunar, pentru că au dat nu mai puţin de 65 de milioane de dolari pe fabulosul palat.

Sătui să tot dea bani pe case închiriate, cei doi s-au hotărât să ia taurul de coarne şi s-au aşezat la casa lor. În plus, aceştia au mai scos din buzunar alte 8 milioane de dolari pentru renovarea vilei, scrie click.ro.

Casa include camere pentru manichiură, coafură şi machiaj, şi o cameră separată pentru colecţia de pantofi a lui Posh. De asemenea, aceasta este echipată cu sistem de securitate de ultimă generaţie, precum şi cu o cameră de panică.

Victoria şi David Beckham au împreună 3 băieţi şi o fetiţă: Brooklyn (14 ani), Romeo (11 ani), Cruz (8 ani) şi Harper (2 ani). Averea celor doi este estimată în jurul sumei de 307,7 milioane de dolari. 


Distribuie
..