Dan Bălan, La mulţi ani! Interpretul împlineşte astăzi, 35 de ani

Distribuie

Interpretul Dan Bălan împlineşte astăzi 35 de ani. Contactat de Publika TV, artistul a dezvăluit că sărbătoreşte muncind. Dan Bălan pregăteşte un nou album pe care îl va prezenta în curând publicului. Vezi mai jos când va organiza artistul un concert la Chişinău.

Dan Bălan se află, în prezent, la Londra şi spune că, de ziua lui, munceşte în studio: „Pregătesc un album, un program nou, toate piesele noi. E un concept nou şi înregistrez albumul aici, în Londra. Va fi un turneu mare şi Chişinăul, în primul rând, va fi parte din acest turneu”, notează publika.md.

Vestitul burlac a mărturisit că inima lui este liberă, pentru că tocmai s-a despărţit de iubită. „În prezent sunt singur. Am avut o relaţie mai îndelungată, dar s-a sfârşit din păcate”, a spus interpretul.

La sfârşitul zilei, Dan Bălan se va întâlni, totuşi, cu pritenii pentru a marca evenimentul. „Sunt la Londra acum. Cu echipa mea vom petrece timpul, cu vecinii, cu prietenii o să sărbătorim, încă nu ştiu unde”, a declarat Dan Bălan.

Interpretul Dan Bălan s-a lansat în muzică în anul 1999. De-a lungul anilor, a fost nominalizat la premiile Grammy şi a primit mai multe premii printre care „MTV Music” şi „Zolotoi Gramofon”. În 2013, Dan Bălan a fost declarat cel mai bun artist al anului, potrivit unui post muzical din Rusia.


Distribuie
..