Dacă eşti în ZODIA asta, 2016 este cu siguranţă cel mai bun an al tău

Distribuie

HOROSCOP ANUAL RAC

Știi, deja, că dragostea, cariera şi familia reprezinta cele mai importante aspecte ale vieții tale, iar anul acesta trebuie să te concentrezi mai mult pe fiecare categorie în parte. Ești mai legat ca niciodată de familie, iar din septembrie apar schimbări majore în acest sector.

2016 ESTE ANUL TĂU!

Sunt șanse să te muți într-o altă locuință, însă această schimbare se va produce doar dacă ești capabilă să suporți o anumită zonă de nesiguranță. Ești o persoană care caută stabilitate, dar anul acesta începi să te întrebi dacă nu cumva ești prea precaută și ratezi momente importante în viață. O schimbare majoră, care te va speria la început, se va dovedi minunată!

URANUS TRECE ÎN CASA CARIEREI

Iar asta îți va aduce multe reușite. Ianuarie este o lună potrivită sa ceri împrumuturi sau să aplici pentru burse. În septembrie este indicat să fii mai precaută cu banii și să începi să economisești. Nu vei avea probleme să îți plătești facturile, însă este important să fii conștientă că lucrurile se pot schimba de la o zi la alta și este bine să ai un plan de rezervă.

Până în septembrie absorbi foarte ușor noi informații. Datorită lui Jupiter devii și mai extrovertită, te conectezi mai ușor cu oamenii din jurul tău, iar calitățile de negociator se îmbunătățesc. În 2016 vei cunoaște oameni noi, care îți vor pune amprenta în viața ta.

ASTRELE ÎȚI ADUC NOROC ÎN DRAGOSTE

Dragostea este, de asemenea, foarte importantă pentru tine în anul care urmează. Partenerul de viață te ascultă cu mai mult interes și vrea să te facă fericită. Vei fi prioritatea lui, bucură-te de asta!

Racii care sunt singuri vor avea și ei parte de noroc în relații. Este, cel mai probabil, anul în care își vor cunoaște cu adevărat jumătatea, chiar dacă nu își dau seama din prima.

În rest, anul 2016 aduce multe surprize și oportunități care te vor ajuta să avansezi. Dacă este nevoie, fă-ți aliați care să te ajute să ajungi acolo unde vrei. Vei avea parte de o primăvară interesantă și plină de lucruri bune. Casa Relațiilor va fi, în continuare, marcată de Pluto, planeta care te va influența în majoritatea timpului. Pluto este o planetă perfecționistă, care te face să cauți absolutul și să lași în viața ta doar oamenii autentici. Cele mai romantice luni vor fi iunie, iulie și noiembrie. Tensiunile vor aparea în dragoste în special primăvara, apoi în august și în octombrie. Noiembrie și decembrie vor fi luni pospere pentru casă și familie.

unica.ro.


Distribuie