Cupa menstruală, o nouă metodă eficientă şi confortabilă pentru zilele delicate! Cum se foloseşte corect. VIDEO

Distribuie

Perioada delicată a lunii este pentru majoritatea femeilor o adevărată corvoadă, din mai multe motive. Unele dintre acestea au probleme cu durerile, altele nu sunt mulţumite de eficienţa produselor de igienă feminină existente pe piaţă.

Timp de câteva zile pe lună, activităţile zilnice depind de acest fenomen normal pentru corpul unei femei. De exemplu, devine o problemă adaptarea absorbantului la fluxul menstrual, dar şi la ţinuta zilnică, chiar dacă vrei, nu prea poţi să înoţi, iar lista poate continua.

Cele mai mediatizate produse sunt bineînţeles tampoanele şi absorbantele, însă acestea nu răspund întotdeauna nevoilor tuturor femeilor.

Cupa menstruală este un nou produs inovator, dar care nu este încă foarte cunoscut. Această cupă este de fapt un dispozitiv din silicon medicinal, de formă unui clopoțel, care se inserează în vagin în timpul menstruației și colectează sângele eliminat.

În ciuda aparenţelor, cupa menstruală este foarte uşor de folosit şi este foarte eficientă, trebuie doar să o utilizezi în mod corect. Acest dispozitiv colectează mai mult sânge decât un absorbant sau un tampon obișnuit și poate fi ținută în vagin până la 12 ore fără riscul de a păta lenjeria intimă, sau a provoca infecţii.

În comparație cu absorbantele sau tampoanele, care captează și solidifică într-un fel sau altul sângele, cupă îl păstrează într-o formă lichidă. În acest fel, vei putea monitoriza şi cantitatea de sânge eliminată într-o lună.

Un alt avantaj este cel economic. O cupă costă aproximativ 100 de lei, dar costul ei se amortizează în timp, pentru că poţi folosi ani buni. Tot ce trebuie să faci este să o speli foarte bine după fiecare utilizare.

Urmăreşte materialul video de mai jos pentru a afla cum să utilizezi în mod corect o cupă menstruală.

antenastars.ro.


Distribuie
..