Cum va arăta nunta ta în funcţie de semnul zodiacal sub care te-ai născut

Distribuie

Nunta este unul dintre cele mai importante momente în viaţa unei domnişoare. Cum va arăta rochia, ce fel de buchet vei avea, cum vei decora sala, sunt nişte detalii care pot fi anticipate cu ajutorul astrologiei.

Berbec:

Nunta va fi numai a ta! Culoarea care te calmează este, surprinzător, roşu. Poate şi pentru că e singura culoare pe care o remarci imediat.Pentru că eşti genul de persoană originală şi nonconformistă, tu vei da întru totul tonul nunţii tale. Fie că îţi vei alege pantofii în această  culoare, fie întreg buchetul.

Taur:

Nunta unei femei născută în zodia Taur este clasică, dar sofisticată şi elegantă. Vrei ca totul să fie de cea mai bună calitate: meniul, decorul, rochia…dansul. În ceea ce priveşte apariţia ta, o rochie simplă, dreaptă, poate dintr-o singură piesă din mătase, încheiată la spate cu nasturi este exact ceea ce îţi trebuie.

Gemeni:

Vrei să ai o nuntă ieşită din tipare, pentru că nu eşti genul de persoană care să se conducă după reguli. Cu siguranţă o să vrei ceva de-a dreptul spectaculos.

Rac:

Pentru că eşti genul de persoană ataşată de tradiţie, nunta ta va fi una romantică şi finuţă. Eşti foarte feminină aşa că vei dori să ai multe decoraţii din flori vii. O nuntă micuţă şi intimă va fi exact pe placul tău.

Leu:

Nativele zodiei leu, vor arăta ca nişte regine în ziua nunţii lor. Acestea vor avea o nuntă bogată şi cu de toate, pe alocuri poate mai mult de cât ar trebui. Aceasta va opta pentru un meniu sofisticat şi o rochie de satin.

Fecioară:

Nativa din această zodie, preferă lucrurile simple. Va opta pentru o nuntă în natură, la care toţi prietenii şi membrii familiei să stea la un loc. Fiind o fire romantic, vei alege probabil o rochie simplă şi feminină, pentru că aşa e şi firea ta.

Balanţă:

Pentru că iubeşti să pui un mare accent asupra detaliilor, nunta ta va fi organizată şi rafinată. Şampania va curge fără oprire, iar tu vei arăta minunat.

Scorpion:

La nunta ta nu vei înceta să îţi surprinzi invitaţii, prin indeile pe care le vei pune în practică. Vei avea o rochie aşa cum ai visat. O rochie vintage ar putea fi o alegerea perfectă.

Săgetător:

Vei arăta ca o adevărată prinţesă. Te vei pregăti mult de acest eveniment, onorând prezenţa invitaţilor tăi cu un discurs de bun venit, prin care le vei arăta cât de mult ţii la ei.

Capricorn:

Femeia născută în această zodie  va avea o nuntă perfectă, cu o rochie minunată, în stil empire- foarte strâmtă pe piept, dar evazată de sub linia sânilor. În ceea ce priveşte decorul, florile albe vor crea acea atmosferă chic după care tânjeşti.

Vărsător:

Nunta native din vărsător va fi una veselă, unică şi contemporană.  În ceea ce priveşte muzica, poţi opta pentru un mix între melodiile noi şi cele vechi, astfel vei reuşi să împaci pe toată lumea. Mâncarea poate fi o combinaţie de arome europene cu altele ceva mai îndepărtate.

Peşti:

Pentru femeia născută în zodia Peşti, rochia de mireasă tradiţională este cea mai potrivită. Vei opta pentru o nuntă simplă dar cu bun gust în care să fie prezente doar cele mai apropiate persoane.


Distribuie
..