Cum TREBUIE să te machiezi în funcţie de ZODIE, ca să atragi toate privirile

Distribuie

Toate femeile se simt minunat atunci când exteriorul este în armonie cu interiorul. Astrologii ne recomandă cum ar trebui să ne fardăm chipul, ţinând cont de zodie.

Berbec

Nativele din berbec trebuie să folosească culori cât se poate de tari care să le învelească personalitatea. Aşadar, folosiţi cu încredere roşu deschis, portocaliu închis sau maroniu.

Taur

Datorită faptului că sunt realiste, nativele din Taur au nevoie de culori metalice. Astfel, folosiţi cu încredere nuanţele de bronz, cupru şi şampanie.

Gemeni

Datorită personalităţii duble ale acestor native, sunt indicate combinaţii de culori în antiteză. Folosiţi împreunarea de culorilor închise cu cele deschise, de exemplu: ochi machiaţi cu negru şi buze date cu roz pal.

Rac

Femeile în Rac sunt unele dintre cele mai feminine din zodiac aşa că li se recomandă să facă abuz de machiaj bazat pe culoarea roz pal.

Leu

Pentru că îşi doresc mereu să iasă în atenţie, nativele din această zodie pot să se machieze cu nuanţe aurii şi strălucitoare, cu care să iasă uşor în evidenţă.

Fecioara

Fecioarele ar trebui să poarte nuanţe delicate de argintiu datorită faptului că sunt seducatoare şi perfecţioniste.

Balanţa

Balanţelor le place să experimenteze aşa că li se pretează cel mai mult combinaţiile de culori stridente care să le scoată în evidenţă în primul rând ochii. Pot combina machiajul în culori de verde, albastru sau chiar maro.

Scorpion

Nativele din această zodie sunt atât de enigmatice încât singurul tip de machiaj care li se potriveşte este machiajul smokey eyes.

Săgetător

Nativele din săgetător sunt îndrăzneţe şi adoră nuanţele puternic colorate, aşa că cel mai bine pentru ele ar fi să folosească un creion de ochi roz sau albastru electric.

Capricorn

Mereu concentrate pe viaţa profesioanală, reprezentatele acestei zodi ar trebui să poarte mai mult nuanţe care să se potrivească cu mediul de muncă: maroniu sau cupru.

Vărsător

Femeile din Vărsător au nevoie de un machiaj discret datorită trăsăturilor lor puternice. Tocmai de aceea este indicat să pună accentul pe conturul buzelor iar tenul să îl acopere cu culori cât mai naturale.

Peşti

Femeilor din Peşti li se potrivesc cel mai bine culorile naturale, reci, care să le scoată în evidenţă ochii. Aşadar pot folosi cu încredere machiaj de culoarea verde sau maro, fiind una din puţinele zodii cărora li se potrivesc aceste culori.

sursa: lyla.ro


Distribuie
..