Cum trebuie să arate MAŞINA unei femei de afaceri

Distribuie

Când vine vorba despre maşini pentru femei, toată lumea se gândeşte la următorul stereotip: maşină mică şi de culoarea roşie. Desigur, sunt acceptabile, însă în cazul femeilor de afaceri, alegerea unei maşini trebuie să ţină cont nu numai de utilitate ca unitate de transport, dar ca şi un loc de unde se pot conduce afacerile.

Specialiştii afirmă că de cele mai multe ori femeile preferă o marcă de maşină importată.

Alegerea culorii maşinii depinde de la caz la caz. O doamnă care ocupă o poziţie însemnată în societate va trebui să aleagă o maşină neagră, vişinie sau roşie. Femeile de afaceri fără inhibiţii pot opta pentru culori luminoase sau neobişnuite.

În ciuda stereotipurilor, multe femei preferă maşini mari din motiv că acestea oferă mai multă securitate şi sunt avantajoase în termeni de funcţionalitate.

Comoditate şi confort

Înainte de a alege o maşină, orice femeie trebuie să fie sigură că maşina respectivă oferă confort absolut. Spre exemplu: scaunul şoferului trebuie să fie reglat cu uşurinţă, iar sistemele maşinii trebuie să fie proiectate astfel încât o femeie să nu aibă probleme în înţelegerea modului de funcţionare.

Maşina unei femei spune multe lucruri şi despre personalitatea acesteia. Spre deosebire de maşinile mici şi uşor manevrabile, femeile de afaceri trebuie să aleagă maşini puternice şi care să ofere confort.

Chiar dacă alegerea unei maşini rămâne totuşi o chestie de gust, o femeie puternică va face întotdeauna alegerea corectă.

Voi ce maşini preferaţi?


Distribuie