Cum te va afecta LUNA plină de azi

Distribuie

Influența Lunii asupra stării noastre emoționale și asupra sănătății este bine cunoscută. Se știe că Luna plină afectează îndeosebi femeile, ciclul menstrual și odihna, buna dispoziție și fertilitatea. Dar ea mai are câteva efecte misterioase asupra noastră, pe care le vom resimți în următoarele două zile.

Luna plină de azi se află în zodia Fecioarei, în opoziție față de Soarele care traversează acum zodia Peștilor. Între cele două luminarii, așa cum sunt numite Luna și Soarele în astrologie, opoziția este una perfectă, de 180 de grade, ceea ce se întâmplă destul de rar de-a lungul unui an. Datorită acestei opoziții cu Soarele, Luna plină transmite o energie mult mai puternică decât de obicei și afectează îndeosebi nativii născuți în lunile februarie, iunie, septembrie și decembrie, precum și nativii din Pești, Gemeni, Fecioară sau Săgetător.

Iată care sunt efectele fazei de Lună plină și ce beneficii ne poate aduce în următoarele zile.  

Luna plină echilibrează relațiile apropiate

Datorită opoziției cu Soarele, Luna plină de azi poate reface legăturile de prietenie și poate diminua neînțelegerile dintre persoanele apropiate. Profită de energia ei și ia legătura cu prietenii de care te-ai îndepărtat sau chiar cu rudele mai dificile. Vei vedea că mesajul tău va avea consecințe pozitive în viitor.

Procesele de vindecare sunt accelerate

În astrologia vedică, există principiul conform căruia forța de atracție a Lunii pline are un efect puternic și asupra emoțiilor și stărilor noastre negative. Astfel că, în zilele cu Lună plină și în special azi, când lumina ei este amplificată de Soare, ea grăbește eliminarea energiilor negative și amplifică procesele de vindecare, fie ele fizice sau sufletești. Dacă ești bolnavă, dacă te recuperezi după o intervenție chirurgicală, dacă te confrunți cu o suferință adâncă, odihnește-te mai mult în aceste zile și îți vei recăpăta energia.

Împlinire prin vocea rațiunii

Luna plină are darul de a ne ajuta să ducem la îndeplinire activități sau planuri începute în momentele cu Lună nouă de la sfârșitul anului trecut. Ea ne obligă să ne testăm forțele și să vedem dacă dorințele noastre pot fi realizate și în realitate. Totodată ne obligă să ascultăm glasul rațiunii și să ne schimbăm prioritățile sau obiceiurile pentru a ajunge mai ușor la ceea ce visăm.

libertateapentrufemei.ro.


Distribuie