Cum sunt femeile în funcție de grupa SANGUINĂ

Distribuie

Masahiko Nomi a dovedit științific, încă din anul 1940, ca fiecare grupă are caracteristici care influențează comportamentul. Grupa sanguină este foarte importanța atât în viața amoroasă cât și în compatibilitatea de cuplu.

Grupa A. Femeile cu  grupa A au imaginație amoroasă debordantă, adoră poveștile de dragoste, aventurile, pasiunea, neincrezatoare, timide, pudice,  le e teama să se îndrăgostească dar sunt soții bune și au multă dragoste de dăruit .

Grupa B. Cele care sunt în această grupă sunt dinamice, extravagante, optimiste și inventive, le place viața de familie dar nu le plac regulile, restricțiile și sunt genul de persoane care trăiesc clipa și zburdă din floare în floare până se hotărăsc să aibă o relație stabilă.

Grupa AB. Femeile cu grupa AB sunt  pline de imaginatie, romantice, fascinează bărbații dar sunt  dificil de cucerit, când au o relație sunt  fidele și devotate, sunt soții bune .

Grupa 0. Extrovertite, pline de farmec, convingătoare, posesive și geloase, fidele în cuplu, adepte ale vieții de familie. Uneori prea ambițioase. Femeile cu  grupa sanguină 0 sunt dinamice și lipsite  de complexe sau inhibiții, sunt pasionale și acordă importantă sexualității.

lyla.ro.


Distribuie
..