Cum stai cu starea de SĂNĂTATE în luna mai, în funcţie de zodie

Distribuie

În câteva zile spunem adio lunii aprilie şi saltăm luna mai. Află cum stai cu sănătatea în luna mai, în funcţie de horoscop.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Eşti plină de energie în această lună, dar asta nu înseamnă că vei fi ferită de probleme. Ai grijă la alimentaţie, mai ales acum după sărbători. E posibil să ai unele probleme digestive care îţi pot creea probleme în viaţă de zi cu zi. Învaţă să te fereşti de ce îţi face rău şi spune nu tentaţiei.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă nu suferi de nicio boală, atunci poţi sta liniştită pentru că în această lună situaţia va rămâne aceeaşi. Însă dacă ai unele probleme medicale e posibil ca ele să se agraveze. Nu ignora niciun semnal de alarmă şi tratează-te cu seriozitate. Spre sfârşitul lunii vei căpăta mai multă energie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Treci de la o stare la alta, şi te lasă puterile atunci când te aştepţi mai puţin. E posibil ca din cauza programului de muncă să cedezi psihic şi să vrei să îţi  iei câteva zile libere pentru a te reface. Nu exagera cu absolut nimic, mai ales cu alimentaţia!

Leu (22 iulie – 22 august)

Trebuie să fii foarte atentă la starea ta de sănătate în această lună, pentru că pot apărea diverse reacţii adverse la obiceiurile pe ţi le-ai format. Chiar dacă până acum nu ai avut probleme cu sarea sau cu faptul că nu bei foarte multe lichide, în această perioadă situaţia se poate schimba radical.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nici acum şi nici în viitorul apropiat nu o să ai probleme de sănatate, cel puţin nu serioase. Datorită echilibrului pe care îl ai, atât corpul, cât şi mintea vor fi într-o formă excelentă. Accidente imprevizibile se pot întâmpla oricând, aşa că ai grijă să fii prudentă.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În prima parte a lunii ai tendinţa de a te extenua inutil, efectele negative văzându-se imediat. E important să sesizezi aceste lucruri şi să iei măsuri imediat. Odihna este foarte bună în cazul tău, aşa că dacă o vei face, la finele lunii îţi vei recăpăta energia.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vei fi destul de sensibilă luna aceasta, aşa că trebuie să te protejezi şi să nu faci excese. Şi chiar dacă simţi că prinzi putere, nu trebuie să te porţi de parcă totul ar fi perfect. E posibil să trebuiască să faci un drum la spital.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti foarte atentă la sănătatea ta în această lună, fie că ai probleme, fie că nu. După o perioadă de răsfăt culinar ai decis că trebuie să revii la normal, ba chiar să renunţi la multe plăceri gastronomice. E posibil să descoperi că o problema medicală mai veche a reapărut.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Fă o vizită medicului de familie în această lună, chiar dacă problemele cu care te confrunţi sunt legate mai mult de aspectul tău fizic. O alergie sau o iritaţie a pielii îţi va da bătăi de cap. Eşti energică, aşa că fa orice pentru a păstra acest tonus.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu te stresa peste măsură în această lună, pentru orice există o rezolvare. Şi mai mult decât atât, nu încerca să te calmezi mâncând mult. Orice exagerare îşi va da o stare şi mai proastă, iar rezultatul îl vei simţi pe propria piele.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Faptul că nu acorzi o atenţie deosebită sănătăţii îţi va creea probleme luna aceasta. Fumatul, odihna însuficientă sau mâncatul la fastfood îţi va da o stare proastă în aproape toata această perioadă. Ascultă sfatul celor apropiaţi ţie, care au un stil de viaţa mai echilibrat.â

bzi.ro.


Distribuie
..